Algea. Ob pravem času.

Published Categorized as Osebno, Sodelovanja

Prišla je pravi čas. Kot da bi nekdo vedel, da bo ta pomlad vse. Divja, dobra, polna priložnosti, polna občutka, da je to življenje neverjetno dobro do mene, polna obveznosti in polna občutka, da se utapljam, polna žalosti, polna občutka, da je to življenje včasih neverjetno kruto.

Prišla je pravi čas. V času, dva meseca nazaj, ko se se stvari začele nepričakovano dobro odpirat. Ko so se želje naenkrat začele uresničevat. Ko so se priložnosti začele pojavljat iz vseh strani. In sem se naenkrat ustrašila, da ne bom zmogla. Da moje telo ne bo preneslo vsega, kar se dogaja. Razmišljala sem, da bom rabila nekaj, da se podkrepim, kar mi bo dvignilo energijo.

In takrat je prišlo sporočilo. “Bi bila pripravljena napisat review o Algei?”
Ja! Točno to rabim. Ob pravem času.

Algeo sem jemala že večkrat v preteklosti. Kot dolgoletni vegetarijanki, se mi zdi dobro, da vsake toliko naredim kakšno kuro. Ki je sicer ne bi rabila, če bi vsak dan uravnoteženo in polnovredno jedla. Ker iskreno verjamem, da lahko iz rastlinske hrane dobimo vse potrebno.
Ampak pogosto mi preprosto ne znese. Milijon obveznosti. Stres, ker sem malce obsedena s tem, da imam stvari pod kontrolo. Občutek, da še ni dovolj, da moram naredit še to in ono. Trenutki, ko se zdi, da vsi rabijo mojo pozornost. In čeprav redno meditiram in skušam kar se le da poslušat svoje telo, se včasih zaciklam v svoje drame, v svoje strahove, v stare vzorce. In potem samo nekaj na hitro pojem, da želodec utihne in lahko grem dalje v akcijo.

 

A photo posted by Anita Pukšič (@anitapuksic) on

In še sreča, da mi je stoji Algea ob strani. Smešno vem. Saj v bistvu ne vem, če res deluje. Okay, definitivno vidim, da je moja dobra prebava še boljša. Ampak že to, da vzamem te tri zelene tabletke čiste alge po obrokih, mi da občutek, da vseeno naredim nekaj za svoje telo. Da je poskrbljeno za moj B12, da je poskrbljeno za železo, da imunski sistem deluje optimalno, kljub povečanemu stresu. In to me pomirja.

Seveda pa vem, da je čas, da se pomirim z življenjem, da dojamem, da je vse v najvišje dobro, da ljubim in sem ljubljena in da se ne rabim stresirat zaradi stvari, ki jih ne morem spremeniti. In da lahko spremenim tiste, na katere imam vpliv. Za to pa seveda potrebujem dovolj energije. K čemur mi lahko parkrat letno pomaga tudi Algea (:

Drugače pa srčno upam, da se tole vreme spravi v red in da bo normalno, dovolj vroče poletje. Da bo dobra letina zelenjave na vrtu in njivi, da bom vse potrebno dobila iz žive, vitaminov polne, dišeče, sočne hrane.

Tale objava ni bila plačana. Sem pa dobila škatlico Algeje od Carso.si. Res ob pravem času. Fajn je, ko dobiš nekaj, kar bi tudi kupil.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.