Art Fest 3, Skrinja, Maribor !

Published Categorized as Uncategorized

 skrinja. V soboto 9. junija se bo v Mariboru na dvorišču prodajne galerije Skrinja od 9.-14. ure odvijal že tretji letošnji Art Fest, sejem lokalnih mladih umetnikov in oblikovalcev.  To bo paša za oči! In na njem se bom s svojimi izdelki predstavila tudi jaz! To bo moj krst, saj do zdaj še nisem sodelovala na nobenem art sejmu. Moram povedat, da se že prav vznemirjeno veselim! Upam, da nam bo vreme naklonjeno in da bo udeležba številčna! (Ne)vljudno vas vabim, da me nas pride podpirat, pokramljat in vse pokupit! ;D Že naprej se lahko pofočkate tukaj! + Mladi umetniki in oblikovalci, ki bi želeli razstavljati, se lahko na dogodek prijavite do 2. junija! Pogoje si preberite tukaj. skrinja (Fotografiji sem brez sramu ukradla na Art Festovi fb strani)   In še prelep uradni plakat: 551801_298556683570416_100002482616016_637100_1319574823_n Se vidimo!

 

 

 

 

Got an insight, sense of relief, the right information or something else from this post and you want to pay me for it? I love that! You can donate here:

Donate with Paypal or by credit card via Paypal

Donate by credit card via Stripe: Donate in USD $$$ | Donate in EUR €€€

Donate crypto: Coinbase Commerce

Things I love and I believe you will love them too:

I use affiliate links, which means I will earn a small commission when you sign up through my links, without any extra cost for you. Of course, I only recommend the products I am personally satisfied with. 

1 comment

  1. Hello!

    Najprej morm povedat, da mi je FUL všeč tvoj blog, tvoji DIY izdelki, tvoja energija pa še bi lahko naštevala 🙂 🙂

    Bi te pa prosila, če bi lahko malo počekirala moj blog in mogoče dala kak komentar za izboljšavo, karkoli!

    Evo link: http://craftydazzle.blogspot.com/
    Pa upam, da te tudi kaj navdihne 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.