#ArtJewelryChallenge: 1st day – I love books & deep shit conversations – tote bag by 3 Ptice

Published Categorized as 3 Ptice

Na Facebooku poteka #ArtJewelry Challenge, sama sem se pa odločila, da spravim zadevo na naslednji nivo in tudi tukaj pokažem svoje delo. Ja, prepričana sem, da veliko govorim o svoji znamki, ampak vem, da ste nekateri med vami zelo zaposleni, tako da ste morda do zdaj spregledali, da zraven pisanja delam še kaj 😉 Kakšna so torej pravila? Nominiran umetnik/ustvarjalec mora 5 dni zaporedoma pokazati eno izmed svoji del in vsak dan predati štafetu enemu drugemu umetniku/ustvarjalcu. Za prvi dan sem izbrala 3 Ptice totico I love BOOKS & deep shit CONVERSATIONS. Ta mi je trenutno čisto najljubša in zelo sem vesela, da je všeč tudi drugim. Ne samo zaradi tega, ker mi prinaša dinarčke, srečno vznemirjenje začutim ob vsakem naročilu tudi zato, ker mi da to vedeti, da so to ljudje moje vrste. Na voljo je v ročno poslikani in sitotiskani verziji.

Hvala Patsy in Unikat by Amadeja za nominacijo. Sama jo danes predajam Kvičkam Kvačkam (trgovinica, facebook).

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.