#ArtJewelryChallenge: 4th day: Bunny Ears Scrunchies, Finally!

Published Categorized as Uncategorized

Bunny Ear Scrunchies Eco Friendly by 3 Ptice

Koljem sama sebe z odlašanjem. Štekam to, da odlašam z računovodskimi podrobnostmi in takšnimi stvarmi, ampak to, da odlašam s stvarmi, ki jih res rada počnem?! S pisanjem, šivanjem. slikanjem, odkrivanjem narave in celo s prehranjevanjem ter kajenjem? Sem ena izmed tistih zelo občutljivih ljudi. Kar je dobro, ker se ljudje v moji družbi ponavadi dobro počutijo, saj sem sočutna, a zelo slaba stran tega je, da me lahko nekaj malega razočara in moj cel dan je zjeban. Oh, pravkar sem se spomnila, kaj je bilo danes. Vse je bilo čudovito, bila sem zelo srečna, potem pa sem ugotovila, da bom morala ene svoje kreativne/poslovne sanje odložit za nekaj časa, ker moram prej zaslužit kup denarja. In potem sem začela odlašati z vsem, kar bi lahko naredila, namesto, da bi šla še v bolj masivno akcijo! Kot da bo karkoli naredim brez smisla, moje dobre stare sanje bodo ostale izven dosega. Se kdaj počutite takole? Kot da je med vami in vašim ciljem ena velika reka, nikjer mosta, in če začnete plavati vas bo tok odnesel navzdol in boste samo še dlje od svojih sanj? Iz tega brega jih vsaj vidite na drugo stran…

No, nekaj pa sem le naredila. Gumice z blaga z ušeski so končno na 3ptice.com. Par fotk sem objavila po socialnih medijih in se naučila, kako se delajo facebook oglasi z power editorjem na tem webinarju. Naučila sem se tudi veliko o odlašanju. In napisala tole objavo. Okay no, res imam zamegljeno sliko glede moje poslovne realnosti, moj nikoli dovolj vzorec kar noče umret. Ampak mogoče je pa to njegova zadnja bitka z menoj? Kakorkoli, jaz sem tista, ki bo zmagala v tej vojni.

No, o gumica! Kar vse bi najrajši sama nosila, a sem dovolj prijazna, da jih ponudim vam 😉 Zgrabite jih!

Še to, se spomnite objave s to čudovito punco in 3 Ptice gumico? Bralka mi je poslala povezavo do spodnje fotke. Ta punca na rdeči preprogi z mojimi uhicami! Orgazmično.

 judita-frankovic-zna-nositi-retro-stil-60511-611x916-201312030941Vir: budi.in

 

Na Facebooku poteka #ArtJewelry Challenge, sama sem se pa odločila, da spravim zadevo na naslednji nivo in tudi tukaj pokažem svoje delo.
Kakšna so torej pravila?
Nominiran umetnik/ustvarjalec mora 5 dni zaporedoma pokazati eno izmed svoji del in vsak dan predati štafetu enemu drugemu umetniku/ustvarjalcu.
Hvala Patsy in Unikat by Amadeja in Kitschy Mundi in Tina Jeranko in Natalija Zabav in Metka Zadravec za nominacijo. Danes pa nominiram, hmm, se mi zdi, da so vsi že prejeli tole. Okay, nominiram Tjašo Čuš – akademsko slikarko, ki dela noro čudovite slike, ki se bodo prodajale za veeelike denarja, ko jo bodo enkrat odkrili ljudje iz modnega sveta.

 

 

 

 

1 comment

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja