Broškolinka in Murat&Jose band

Published Categorized as Uncategorized

P7040070 P7040071 P7040084P7040102 (Broška Pepermint, majica, pulover, klobuk in torbica H&M, hlače Zara, čevlji Graceland) P7040099 P7040081

Včeraj sva šla z Juretom na Lent, gledat in poslušat Murata in Josea oz. Murat&Jose band. Bilo je zakon, res svetovno. Fantje so se odlično odrezali (“Ja valda, obe nogi, pa še zmer bom hodu peš” :D) Pa tudi folka je bilo dosti in vzdušje je bilo super. Še takih dogodkov, prosim! Ja, na sebi imam broškolinko, ki sem jo zadela na pepermintu :D. Dobila sem jo v torek v roza kuverti, pripeto na preložen zelen papir, prevezan z zeleno pentljico, noter pa so z res lepo pisavo bile napisane želje, da je broška prispela nepomečkana in da mi bo popestrila kakšno oblačilno opravo… (: Leepo! Hvala kolibri !

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.