Cool people wearing 3 Ptice: Eva, Maša, Dominika, Sanja & Lara

Published Categorized as 3 Ptice
Cool people wearing 3 Ptice ecofriendly accessories

Mogoče se to zdi vsakemu umetniku/ustvarjalcu/oblikovalcu, da so njegove stranke res najboljše na svetu. Jaz pri tem nisem izjema. Jaz imam te punce (večinoma), ki kupujejo pri meni tako rada. Mislim, a si predstavljate, kako čudovito je – ko lahko naredim nekaj kar mi je všeč, ko dam na vrečko neko sporočilo, ki ga čutim v globinah svojega bitja, potem se izpostavim, dam to v javnost, “bo kdo štekal ali ne?”, in naenkrat se začnejo pojavljat bitja, ki čutijo to sporočilo kot svoje lastno, ki rečejo “To sem čisto jaz, to bom imela”, ki mi za moje ideje in delo plačajo (čudoviiiito!) in potem širijo to naše skupno sporočilo dalje. Ptice, ki prenašajo naokrog sporočila. Čisto pravo ime sem izbrala za svojo znamko 😀 Okay, vedno ko o tem razmišljam, se mi srce tako razširi in roke začnejo kar spontano ploskat! Dekleta, ki jih boste videli na fotkah so vse Ptujčanke. Vse umetniško nadarjene. Vse sr(e)čne. Vesela sem, da jih poznam!

Cool people wearing 3 Ptice ecofriendly accessories

Fotko poslala Eva

Eva je 3 Ptice totico I love books & deep shit conversations vzela s seboj na italijansko obalo. Eva verjame v ljudi in zna videt lepoto okrog sebe. In ima zelo dober stil. To je bila prva stvar, ki sem jo opazila na njej, preden sem jo osebno spoznala. Spremljaj jo na Instagramu.

 

Maša Hvalec s 3 Ptice Beware of Artists totico Maša Hvalec s 3 Ptice Beware of Artists totico (1)

Fotografije poslala Maša

Maša je svojo totico peljala v Prago! Umetnica je hodila po mestu znanem po umetnikih s totico, ki govori o umetnikih. Napis pravi: “Pazite se umetnikov. Mešajo se z vsemi sloji družbe in so zato tudi najbolj nevarni.” Maša raziskuje različne tehnike za svoje izražanje. Od slikanja, šivanja, do fotografije… Spremljajte jo na instagramu.

 

Dominika Veršič s 3 Ptice This aint no time to sit around crying like a bunch of pussies 3 Ptice This ain't no time to sit around cryin' like a bunch of pussies tote bag on Dominika Veršič   Prvi dve fotki sem naredila jaz, tretja je od Dominike

Dominika pravi, da od torbic nosi samo še 3 Ptice totico 😀 Napis pravi: “This ain’t  no time to sit around cryin’ like a bunch of pussies”. In če pogledam na Dominikin instagram, res zgleda, da nima časa za jokcanje, ker rajši uživa v življenju, kulturi in drobnih stvareh. In dela res lepe fotke!

 

Sanja Selinšek s 3 Ptice vrečko

Fotografirala jaz

Sanja prav tako dela v kulturi. Piše, prevaja, javno nastopa…(Več na njeni spletni strani). Trenutno ima svojega prvega otročka! Ta punca ima noro zgodbo za sabo! Če slučajno kdaj pozabite, vas želim spomnit, da je za vsako osebo cel spekter zgodb. In nekatere čisto presenetijo. Superženska je tale Sanja, dobesedno.

 

3 Ptice Svet je svet foto Lara Skok  3 Ptice Svet je svet foto Lara Skok na osebi 3 Ptice Svet je svet v Muziku foto Lara skokFotografije Lara Skok

In tole je Lara. Ena izmed tistih super talentiranih mladih ljudi. Na sebi ima 3 Ptice “Svet je svet” torbico. Mimogrede, to je bila moja prva ideja za napis na torbici, a sem jo šele letos realizirala. Ne vem zakaj sem imela nek občutek, da je ljudje mogoče ne bodo poštekali… Nazaj k Lari. Punca ima takšen občutek za fotografijo, o bog. Njen instagram je meni čista radost. To mi je vedno tako fajn, ko se zgodi, da nekdo uživa v mojem delu, jaz pa se radostim ob njegovem.

Kaj pa ti? Imaš kakšno fotko s 3 Ptice modnimi dodatki? Pošlji mi jo! anita.puksic@gmail.com

 

 

 

 

1 comment

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja