Cool People Wearing 3 Ptice: Maja Frankovic, Zagreb

Published Categorized as 3 Ptice

Maja Frankovic wearing 3 Ptice Maja Frankovic bunny ear scrunchie O Bog, tale ženska je takoj naredila moj blog lepši s svojo prisotnostjo! Se prav sramujem, da sem potrebovala leto in pol (!), da sem objavila te fotke, ki mi jih je Maja poslala po tem, ko je kupila 3 Ptice gumico iz blaga z ušeski. No, saj imam dober razlog, vsaj jaz mislim tako 😉 Hotela sem zašiti novo rundo teh gumic in po tem uporabiti te fotke, da jih promoviram. Ja, jaz sem čisto iskrena o svojih namenih 😉 Ampak tako dolgo mi ni uspelo dati tega na mojo listo prioritet, tudi zato, ker nisem bila prepričana, če obstaja zraven mene, Maje in ene punce, ki je pravtako nabavila eno, na svetu dovolj funky deklet, ki bi jih ponosno nosile v svojih laseh. Ampak včeraj sem le začela ponovno rezati blago za te gumice, pravzaprav so moj prvi šivalni projekt v mojem novem delovnem studiu! Tukaj je dokaz, prva testna, da sem preverila, če še imam občutek 😉 Tako da če si ena izmed tistih zabavnih punc, ki se rade poigravajo s svojim izgledom, imej naslednji teden očke na 3ptice.com, ker bom objavila nove gumice z ušeski!

No, sedaj pa gremo k Maji. Seveda sem naredila raziskavo na googlu. Ugotovila sem, da je ta chic punca  zelo znana po svojem stilu. Na žalost nisem našla njenega bloga, tako da predvidevam, da ga nima 🙁 Ampak sem našla dva intervjuja z njo in tudi če vam ne gre branje v hrvaščini, je njen stil internacionalen, tako da morate pogledati fotke. Ena, dva. Maja se odlično razume z vintage kosi in njeni lasje zgledajo čudovito, če jih nosi na klasičen ali funky način ali s 3 Ptice gumico 😉 To se bo morda slišalo plehko, ampak v svojem srcu imam posebno mesto za ljudi, ki se znajo tako dobro oblačit. Ko jih vidim bi jih kar objela (in če jih ne poznam, se jim smehljam in pogosto se smehljajo nazaj, kot da smo iste vrste)! Tako Maja, upam, da sprejmeš ta ogromen virtualen objem od mene!

Maja Frankovic   Cool People Wearing 3 Ptice Maja Frankovic

 

 

 

 

4 comments

  1. Sama zase vem, da če bi se tale gumica z ušeski spet pojavila na 3 Pticah, bi jo z veseljem kupila, ker sem po tej objavi šla namreč takoj preverit na tvojo stran, če je še kje kakšna. Podpiram, da narediš še kakšno!

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja