D’n’B

Published Categorized as Uncategorized

V petek sva bila z Juretom v Askariju, na drum ‘n’ bass partyju in je bilo noro.

Večer se je začel v Galeriji, kjer sva bila na pijači z enim kolegom in kjer sta nas obiskala tudi dva paceka t.j. policajčka. Na srečo nismo rabili drugega kot pokazati osebne, ki je kolega ni imel, ampak je že tako stari znanec enega teh dveh policistov. Aja, pa itak nismo imeli nič pri sebi, tako da bi zastonj praznili žepe, če bi jih že morali.

Ko je nekaj čez 12-o prijatelj odšel, sva se z Juretom spustila v Askarija, kjer je mene hitro prevzel nemir in sem hotela na plesišče, Juretu pa še seveda ni bilo do plesa. Zato sem mu rekla, če pride čez nekaj časa za mano. Pa mu je bilo takoj za it :D.

In je sledilo par ur plesa. Že med prvimi nekaj minutami na plesišču so mi začele teči kapljice pota in je bilo treba speti lase, da ne bi z njimi metala švica par metrov naokoli 😀

Ko je Jure želel ven na cigaret, sem vedela, da je konec z njim. Začele so ga bolet noge. Rekla sem mu, da ne greva ven, če ne mislima prit nazaj dol.

Zunaj sva spoznala enega tipa, katerega ime sem jaz v bistvu poznala, čeprav nisem vedela, da mu je res tako ime. Nekaj časa sta si bila namreč všeč z mojo prijateljico, ampak s tega potem nič ni bilo, in ona mi je takrat (lani, v začetku leta) pokazala njegovo sliko. Seveda je sledila ugotovitev “Kak je Ptuj mali!” Res je.

Po vrnitvi v Askari je Jure zadremal na sedežih in si očistil nos, jaz pa sem se še kako uro izražala s svojim telesom. Ja, če ne piješ alkohola imaš več energije :D.

Fajn je it v petek ven, ker veš na kako glasbo greš in ker ni tolko folka, pa maš plac za plesat, pa še pri šanku ni treba cel čas čakat za plastenko vode.

Ja, Juretu je bil všeč d’n’b, čeprav se mu je zdel skorajda preveč intenziven. In sem zelo ponosna na njega, da mu je uspelo toliko časa skupaj plesat, in to res dobro plesat.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.