Draga moja umetniška duša. Razumem te.

Published Categorized as Osebnostna rast, Sodelovanja

Draga moja umetniška duša. Razumem te.

Razumem sladki glas Muze, ki ti šepeta in zaradi katerega tako čisto na rahlo, skorajda mimogrede, a s polno pozornostjo ustvariš nekaj čudovitega.

Razumem glas Dvomljivca, ki dvomi o tvojem delu in se sprašuje, če je sploh tvoje delo kaj vredno ali je samo piece of crap (ali vaja)

A si predstavljaš, kaj bi bilo, če bi Muza in Dvomljivec postala prijatelja?

(Dvomljivec bi rekel: “Veš kaj? Dvomim, ne vem ali je to delo vrhunsko ali fantastično”, haha :D).

Razumem velike želje in velike strahove. Sedaj je čas za velike premike

Kako? 

Z majhnimi vsakodnevnimi koraki. 

S kreiranjem tvojega življenja tako, da imaš več kot dovolj prostora za svoj art, za to, kar si resnično želiš početi, za to kar si resnično želiš živeti. 

In v bistvu te cel svet potrebuje za to. 

Ponavadi slišimo, da nas sistem potrebuje za to, da smo sužnji.  (Ne bom zdaj šla v moja razglabljanja o tem, kako smo vsi sistem – ups, sem že povedala bistvo razglabljanj v katera bi šla)

Svet pa potrebuje od tebe to, da živiš. Da živiš svojo verzijo, svojo najboljšo različico Življenja, ki jo lahko samo ti skreiraš. Da si unikaten izraz življenja. Ker to si. 

Življenje te želi polno/polnega življenja. Življenje ti daje to življenje. Življenje okrog nas se veseli, ko smo živi.

Haaa, a ni to fajn? 

Ampak včasih se nam zdi tako težko biti živ… se kdaj vprašaš zakaj? 

Kaj kreiramo ljudje v svojem umu, da je toliko nepotrebnega trpljenja? 

Da sami nepotrebno trpimo? Da vidimo druge po nepotrebnem trpeti, ko pa vsi vidimo, kako preproste so rešitve… (ko nismo sami v perečem “problemu”)

Enako, kot lahko vidiš “velike” sanje od nekoga drugega kot čisto uresničljive, s parimi koraki, tista oseba pa jih vidi kot nekaj oddaljenega, kar se njej že ne more uresničiti. (kot Cankarjeva mati (kaj je ta ženska potem šla kdaj na tisto romanje ali ne?)).

Naprej k bistvu: Včasih vsi rabimo koga, ki verjame v nas, ko še sami ne zmoremo verjeti. Včasih vsi rabimo koga, ki nas vidi kot to, kar smo zdaj, v tem trenutku, ne kot to, kar smo bili. 

In ker se počasi premikamo iz paradigme “Hero’s journey” v “collective journey”, te vabim, 

da se pridružiš ko-kreaciji v prostoru, ki ga bomo skupaj soustvarjali. 

V prostoru, kjer se lahko umetnik končno počuti Doma, ker ga vsi razumejo in ga obenem spomnijo, kdo je in da njegov art matters.

Prostor, kjer lahko deliš svoje napake, da se drugi učijo iz njih, prostor, kjer deliš svoje zmage, da se drugi veselijo (in učijo) ob njih. 

Prostor, kjer lahko deliš svoje sanje in imaš ljudi, ki verjamejo vanje in v to, da jih lahko uresničiš. In ker več glav več ve (in več src več čuti!), se zmorejo hitreje uresničit. 

Mmm, zdaj me ima, da ti povem ene izmed mojih sanj. Pred pol leta sem spisala osnutek za knjigo, za takšno točno za Umetnika v vseh nas. Razdelala sem s čim se vse umetnik sooča, manjka pa mi še en košček puzzle v njej (in nekaj dobrih zgodb, mogoče bo kakšna tvoja). Verjamem, da ga bom na tem našem popotovanju odkrila. (V bistvu vem, ker čutim energijo in lepoto tega delca, obenem pa vem, da ga lahko ubesedim samo tako, če zberem tudi izkušnje drugih kreativnih ljudi).

Hmm, moje napake? Mnogo še jih delam, mnoge sem pa že odkrila. 

Dejansko, ko sem v pred parimi dnevi razmišljala o tem, sem popisala dve strani s stvarmi, ko sem jih včasih delala in mislila, da je to normalno, da tako pač je lajf, dokler se nisem zavedla, kako se sama omejujem. 

Nekaj svojih napak delim s tabo v spodnjem videju. 

Sedaj sem šla brat vse, kar imam zate že pripravljeno v Zadeti od Življenja. Naj prvo razložim, da ta “zadeta” nima nič z drogami, ima s kemijo, ki je že v tvojem telesu. In skozi vaje, ki jih imam pripravljene zate, bo ta kemija začela delovati tako, da boš zaljubljen/a v življenje. (Hm, boljše se sliši Zaljubljen/a v Življenje… mogoče bi preimenovala?)

Ja, ko sem sedaj brala vse vaje, ki jih imam pripravljene zate, sem ponovno ozavestila, kako vrhunske so in kako sem si dejansko s tem, ko sem jih delala, skreirala letos najboljše leto v mojem življenju do sedaj. 

Polno lepote. Polno širine. Polno globine. Polno čudovitih doživetij z meni ljubimi ljudmi (in fantastičnimi novimi ljubimi ljudmi, ki so prišli v moje življenje). Polno priložnosti. Odpirala so se mi nova polja notranjega miru, ki še jih nisem poznala, odpirala so se mi nova polja užitka… Kot nebesa za nebesi, ki so čakala, da jih odkrijem. Ko misliš, da že imaš vse, potem pa odkriješ, da imaš še veliko več. 

Mmmm. 

A si predstavljaš, kako bi bilo, če bi bil/a obdana s skupnostjo zavestnih ko-kreatorjev? V kateri tudi ti, preprosto s tem, da si, kar v tem trenutku si, doprinašaš celi skupini? 

Moja namera za to skupnost je,

da se vsakdo v njej zave svojih resničnih sposobnosti in jih udejanji

da vsakdo v njej začuti, kako je ko si resnično (p)odprt 

da se bitja v njej povežejo in so-delujejo in so-ustvarjajo na čudovite načine, ki si jih niti sama še ne predstavljam

da se v njej spletejo prijateljstva, ki presegajo čas in prostor

da se vsakdo v njej zave, kakšno čudovito darilo svetu je in kakšna čudovita darila ima svet zanj

da se vsako bitje v njej zaljubi v svoje življenje

Moja ideja je bila, da naredim to kot kratek zastonj izziv, potem sem pa ugotovila, da ste bitja, ki vas želim zraven pripravljena na kaj globljega (in višjega in širšega) in da lahko skupaj ustvarimo kaj bolj dolgoročnega. 

Tako sem se odločila, da bom naredila “vstopnino”. Enkraten znesek, ki ga plačaš, ko se pridružiš. Vsota po želji, ker ne želim, da ti denar predstavlja oviro, če želiš biti zraven. Obenem pa bo to delovalo kot filter, da se pridružijo res tisti, ki so pripravljeni investirati svoj čas in energijo in nekaj spremeniti.

Kako se pridružiš? 

1: Izpolni tale vprašalnik. (klikni na povezavo). 

2. Izberi znesek vstopnine in plačaj. Ko plačaš, dobiš povezavo do facebook skupine v kateri se bo odvijala večina dogajanja.

Izberi koliko si pripravljen/a investirati

3. Klikni na pridruži se in odgovori na 3 zastavljena vprašanja. Takoj, ko bo možno, te bom odobrila. In lahko začnemo (v skupini te bodo že čakale prve naloge, ki bodo prispevale k temu, da se boš v skupnosti odlično počutil/a).

Tako se že veselim vsega, kaj bomo skreirali skupaj <3

In komaj čakam, da podelim s tabo vse vaje, s katerimi sem si spremenila življenje na boljše in da iskreno brez mask podelim s tabo svoje napake na moji kreativni in podjetniški poti in ti prihranim leta nepotrebnih frustracij. In komaj čakam, da vidim, kaj vse se lahko naučim od tebe! Ah! <3 <3 <3 

Rada te imam. 

Anita

Se vidimo v skupini! 

 

 

 

 

DONIRAJ,

da lahko še naprej delim svoje zgodbe in uvide s teboj.

Doniraj denar: Paypal.Me

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja