Skip to content

Lake’s Fashion Days… Še tri tedne, pa gremo!

09-lakes-outside-poolČez tri tedne in dan ali dva se začnejo dnevi mode ob Vrbskem jezeru. Še vedno komaj verjamem, da sem med izbranci, ki bodo v tem času zastonj prenočevali v luksuznem hotelu. Waa, dekle z vasi se bo znašlo v palači. Če bo slučajno pod posteljo zrno graha, brez skrbi, nič me ne bo žulilo, haha 😀 Po eni strani komaj čakam, da bom tam, saj vem, da bojo moje oči nenehno dobivale odmerke lepote. Voda, lepa pokrajina, lep hotel, še pa še zanimivih kreacij na dnevnem redu… Veselim se tudi srečanja s slovenskimi blogerkami, končno bom kakšno spoznala v živo… 26-lakes-restaurant Po drugi strani pa se mi oglašajo strahovi… Kaj če se bom šla plavat, moje najljubše kopalke pa so stare 3 leta in malo scufane?… Imam celulit… Bom zgledala smešno z mojim digitalcem, medtem ko bojo vsi imeli velike Canone in Nikone?… Kaj če se ne bom mogla normalno pogovarjat s tujimi blogerji, ker mi angleščina ne bo šla z jezika?… Kaj če bom zgledala smešno v mojih rabljenih oblačilih?… Kaj če me bo folk gledal zviška?…No glede na to, da ne nosim pet je tole zelo verjetno, haha 😀 Ah, zapisani zgledajo strahovi malo bolj smešni 😀 37-lakes-view Ravnokar malo pregledujem seznam sodelujočih oblikovalcev in spletno stran slovenskega kolektiva SQUAT… Moje pozornost je sedaj precej pritegnil podatek, da se bosta Nataša Peršuh in Zoran Garevski predstavila s kolekcijama posvečenima prav tem dnevom mode. Prav tako bo svojo kolekcijo zasnovano za ta dogodek prestavil ta mladi del SQUAT kolektiva. Predvidevam, da so za dogodek zvedeli v približno istem času kot jaz, torej sredi marca, kar pomeni, da gotovo delajo kot nori! No, vsaj tako si jaz tole predstavljam… Morda so pa čisto lahkotni 😀 Ali pa so že davno prej zvedeli in imajo že vse pripravljeno. No, v vsakem primeru sem prepričana, da se bodo na Lake’s Fashion Days odlično odrezali in prav tako tudi ostali naši oblikovalci. Aja, spletna stran dogodka je bila prenovljena, tako da so vse informacije na voljo tudi v angleščini. Prilagam še povezavo na objave, ki jih je na to temo zapisala fensišmensi Ana in povezavo na Katjine zapiske o Lake’s Fashion Days.

Hvala ti za kavo!Hvala ti za kavo!
Published inUncategorized

11 Comments

 1. Ja full dober dogodek!
  Škoda, ker se ga ne morem udeležit. :((((

 2. ana ana

  mislim, da bomo preživeli 🙂
  in tvoji strahovi so odveč.

 3. waw suuper da si bila izbrana in upam da se boš imela nooroo lepoo =)

 4. Hahahahahaha, so mi smešni tej tvoji strahovi, ker imam ponavadi prav iste fore! xD Hahahahaha.
  Ma, saj a ni v modi super, da je vsak po svoje inovativen, torej boš super takšna kakršna si. 🙂

  Pa komaj čakam tudi kak post o tem, ker se sama tut ne bom mogla udeležit. Mi je kar precej daleč. :/

 5. Grem na morje za 1. maj. Tko da mi finančno ne znese.

 6. Ana: Še sama sebi zavidam 😀 Hvala (:

  Mancina: Jaz tudi, hvala (:

  NinaSafada: Hvala za razumevanje in spodbudo 😉 :*

  Irena: 🙁

 7. Hehe, brezvezni strahovi 😉 Ma sej te verjetno vse razumemo, ker vse razmišlamo podobn o tem. Ampak so vseen brevezni 😉
  Tvojo kopalke bojo naj-special, digitalc je verjetno tok mejhn, da ga ostali sploh ne bojo opazl (hec 😉 mam tud js skromnega digitalca), tvoja rit je pa verjetno najbl kul rit.

  Take me with you!! 😛

 8. ah… vse bo super, boš vidla kok se bomo fajn imeli :)) jaz tudi že komaj čakam!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *