Skip to content

“Your heart is full of fertile seeds, waiting to sprout.” -Morihei Ueshiba

H&M kimono top

Prijatelji! Še sem živa in vesela sem, da sem! Pripravljam se na sejme v decembru, izdelujem nove stvari ves čas in zraven še prodajam knjige v Mercator centru v Mariboru. Spoznavam zanimive ljudi in uživam življenje kolikor se le da. Tako da je vse v redu! Kako ste pa vi kaj?

V soboto in nedeljo bom v Ljubljani, na Artishu! Najdete me na stojnici označeni z napisom 3 Ptice (skoraj napisala pice), seveda. In vas prosim prosim prosim, da me pridete obiskat! Vsi, ki sem vas že srečala, vsi, ki vas virtualno poznam in vsi ki me samo tiho spremljate. In pripeljite zraven še prijatelje, če želite! In ne zdaj pomislit, da bo že kdo prišel, vi pa boste enkrat drugič, ker ne vemo, kdaj bo drugič in ker ste mi vsi moji bralci, spremljevalci, blogerske kolegice in kolegi, prijatelji in znanci, zelo zelo pomembni, tako da vas hočem videt. In si z vami v živo delit Ljubezen… Ah!

artish flyer

Fellas! I’m working like crazy,so I just want to let you know I’m alive and I’m glad I am. I’m getting ready for art markets in December, making new stuff all the time and also working in book shop. I’m meeting interesting people and enjoying myself as much as I can. So, it’s all good! And how are you?

trails
ha!purple leggings
(H&M kimono and top; C&A leggings; Deichmann shoes; Spark necklace) (H&M kimono in majica; C&A pajkice; Deichmann čevlji; Spark verižica)
jesus shade

Hvala ti za kavo!Hvala ti za kavo!
Published inUncategorized

11 Comments

 1. joooj, škoda da te ne morem prit pogledat 🙁 upam da vsi ostali pridejo in se boste imeli fino fajn! pa uspešno prodajo!!

 2. Anita tale kimono in prav celoten outfit je čudovit. Veliko obiska na artishu ti želim (:

 3. Kot že rečeno – veš da se vidmo, če mi bo mehur to omogočal :D. Anitka lušna si, ni kej, tale outfit je res top! 🙂

  xx

 4. You look so pretty!

 5. kake srečne fotke ej 🙂

 6. prva slika je oh, waw! samo veselje je na tehle fotkah :))
  pa upam, da jih bo velik pršlo na artish! js žal ne morm :/
  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *