“I long, as does every human being, to be at home wherever I find myself.” -Maya Angelou

Published Categorized as Uncategorized

mostly black and white
There is so much going on lately in my life, that I hardly find any time for writing. You know how sometimes life seems boring, with nothing really going on and then come times when everything is happening at once? Huh, what a crazy dance that is!

Zadnji mesec se mi toliko dogaja, da res težko najdem čas za pisanje. Saj veste, kako se včasih življenje zdi skorajda dolgočasno, nič ne pride naproti, potem pa se naenkrat dogaja vse naenkrat? Oh, kakšen nor ples je to! 

stripescrazy

Yep, I was crazy happy that day! Totally amazed at beauty all around me! | | Jap, na dan, ko so nastale te fotografije sem bila noro srečna! Čisto me je prevzela lepota sveta vse naokrog mene

I have many posts planned, but please, be patient with me. And if you wanna make us both happy until we meet again, go to 3 Ptice (3 Birds) and reward yourself with soft good looking eco friendly goods! Those birds are currently mostly walking on the ground, so if you want them to fly to you, you know what you have to do 😉

Veliko objav imam splaniranih, a vas prosim, da ste potrpežljivi z mano. Če pa se in me želite osrečit, dokler se ponovno ne javim, pa se lahko naročite na Navdihovalnico in/ali si privoščite nov modni dodatek. Da bodo lahko 3 Ptice spet letele, ker trenutno hodijo po precej trdnih tleh. 

Pa še pomembno obvestilo! To soboto bom s svojimi izdelki na ŽUPfeštici v Ljubljani (Čolnarna, Tivoli) in bom res vesela vsakega, ki se me odloči obiskat! To je tudi prava priložnost za vse tiste, ki ste že razmišljali o nakupu mojih izdelkov, a ne marate kaj prida nakupovanja preko interneta, ker radi vse potipate preden se odločite, da bo nekaj vaše! Se vidimo? 
 

 

 

 

 

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *