In smo šli v Benetke.

Published Categorized as Naokrog
peggy guggengheim museum venice

peggy guggengheim museum venice

 

Dragi moji ljudje, želim vas obvestiti, da sem še živa. Zadnje čase ne pišem veliko, ker se toliko dogaja. Aprila še sploh ni konec, a že lahko trdim, da je bil najbolj divji od vseh aprilov mojega življenja. Do zdaj. Zgornja fotografija, ki sem jo naredila v muzeju Peggy Guggengheim, popolno opiše mojo trenutno realnost.

V prvem vikendu sem šla v Benetke s prijateljico Tjašo Čuš in njenim prijateljem. Tjaša je namreč imela prvo samostojno razstavo v tujini! Tako noro sem ponosna na njo. In srečna, da sem njena prijateljica. Fotografije iz razstave si lahko pogledate tukaj. Noro dobra slikarka je in čudovita oseba!

Benetke so bile divje. Tudi z lepoto na vsakem koraku. Še vedno sem očarana nad dejstvom, da mesto, ki je bilo zgrajeno toliko časa nazaj, še vedno tako služi s turizmom. Benetke so popoln dokaz, da je denar, ki se porabi za arhitekturo in umetnost, investicija. Ki prinaša denar še stoletja. Vlade, delajte si zapiske!

Sedaj vas bom pustila s fotkami (nisem našla časa, da bi jih uredila, pardon), ker imam precej napolnjen teden s sabo in nimam kaj prida časa za pisanje… Naslednji teden pa vam javim, kakšen je bil moj prvi Erasmus+ projekt. Udeležila sem se ga v Berlinu, med 11. in 19. aprilom. In tudi ta izkušnja je bila divja.

Sedaj sem pa nazaj v Sloveniji, v mojem ljubem Ptuju. Vesela, da spet ustvarjam za 3 Ptice. Fajn je kam it, ker si potem, ko prideš nazaj, še bolj navdušen nad svojim delom.

venice st marco

venice

Tjaša Čuš checking out books
Tjaša Čuš si ogleduje izbiro knjig (:

Venice mesre

from where i stand venice

man under archade

palace with park venice

monkey man

Charlie Chaplin Venice
Charlieja Chaplina sem mogla objet (:

Venice Italy

Venice church Italy

Kandinsky Peggy Guggengheim Museum
Slike od Kandinskega zgledajo v živo dosti boljše, kot na fotkah.

 

 

 

 

 

 

 

2 comments

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja