Izpit iz matematike

Published Categorized as Uncategorized

Včeraj sem imela izpit iz matematike. Dvigovala sem oceno. In jo dvignila. Z dvojke na štirko. Tako da sem zdaj odlična. Po dveh pravdobrih letih je hecno spet bit odličen. Nisem preveč navdušena. Čeprev sem bila prepričana, da bom visoko v zraku, ko mi bo uspelo nekaj, za kar sem se trudila skoraj cele počitnice.

Sošolka Lela, s katero sva se skupaj učili, ni naredila. Želim si, da bi ji odobrili tretji rok. Ker želim, da je še naprej moja sošolka. Želim imeti svojo sorodno dušo v svojem razredu.
Do zdaj se je vsako leto zgodilo, da so padli, se prepisali, končali srednjo šolo ali bili izključeni tisti, s katerimi sem se največ družila in jim najbolj zaupala. Tokrat ne sme biti tako.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.