Izpit mam !

Published Categorized as Uncategorized

Naredila sem izpit za avto! Supa dupa 🙂 ! Vse v prvo! Komaj čakam petek, ko bo ta naporen teden že za mano, da malo “začinimo” ta izpit.
Hah, jaz pa sem mislila po šesti uri vožnje vse pustit. Ko sem se takoj po vožnji zjokala na postelji in potem od vsega napora zaspala. Jutri si grem dat vozniško delat 🙂
Kak kul!

Danes mi je uspelo usposobit internet, ki mi zdaj skoraj dva tedna ni delal. Hvala Bogu, da nisem klicala danes na Amis ali pa Telekom. Ko sem se prej preoblačila, sem odločila, da bom sedaj zadevo rešila, da bom dobila dobila kakšen namig od Vesolja, in po par minutah gledanja kablov in srečnem naklučju, sem pomislila, da je problem morda v vtičnici, nakar sem zadeve preklopila v drugo vtičnico in naenkrat se je vse poštimalo. Yupi.

Tako da danes naredim raziskovalno – prejšnji teden ni bilo časa – in projektno nalogo, ter se jutri soočim z našo ljubo profesorico za oblikovanje 😀 Mogoče mi celo uspe popravit vse nms-je do četrtka, ko naj bi bila konferenca. No, za risanje sem tako danes oddala, tak da s tem se mi bosta dva že popravila, za enega pa se bo jutri izkazalo, če bo ostal ali šel nabirat gobe, heh, zmrznit v šumo.

Spet je pred mano noč z bolj malo spanja. Danes sem spala le dve uri. Kaj vse človek dela za šolo 😀 Hah, če bi pravočasno začela, tega ne bi bilo, ampak kaj, ko se je težko spravit zraven. No, to je ena izmed stvari, s katerimi bo treba letos opravit. Saj ni to kaka novoletna zaobljuba (ja, vem da zamujam), le skrajni čas je že, da opravim z odlašanjem, saj ga ne mislim naslednjih 113 let vlačit s sabo.

Uživajte, medtem ko jaz veselo ustvarjam za šolo 😀 Pozitivna sugestija more bit!

In ne pozabite: ne glede na vse, je Življenje lepo.

Mir z vami 😉

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.