Kako živeti sanjsko življenje

Published Categorized as Osebno
anita puksic oblacila iz druge roke blog

anita puksic oblacila iz druge roke blog

Danes sem vizualizirala svoje sanjsko življenje. Moj popoln lifestyle. Kako bi se počutila, če bi imela, kar želim, kako bi se obnašala… Bila bi srečna, mirna v sebi, zavedajoč se trenutka, samozavestna. Pomislila sem, koliko stvari, za katere sem nekoč mislila, da mi bodo dale te občutke, imam zdaj v svojem življenju. Življenje, ki ga živim zdaj, so bile nekoč sanje. Tako da v bistvu že živim svoje sanjsko življenje! Po tem sem se lotila dela v svoji delavnici. Delovni prostor stran od doma, kjer sem lahko bolj produktivna, to so bile nekoč moje sanje! Domov sem se pripeljala v svojem avtu… Tudi ta je bil pred leti del mojih sanj! Slastna paradižnikova juha za večerjo (s sestavinami, ki sem jih pripravila čez leto – pelati in posušen paradižnik, oboje domače ter domač pesto iz čemaža)… Nato skodelica zelenega čaja ob branju Murakamija. To je sanjsko življenje! Pisanje objave za blog, ki ga ljudje še vedno berejo… Vau! Občutek sreče, pomirjenost s seboj, zavedanje trenutka in samozavest, cel dan! V času, ko mo je razpoloženje nenehno nihalo, so bile moje sanje, da bi lahko vsaj en dan preživela tako! In sedaj, ko tole objavim, si grem naredim vročo kopel. Sanjsko!

rain boots with flowers

Luštni dežni škornji so tudi bili del mojih sanj, preden so postali realnost.

fog in wineyards

Na sebi imam: hlače in klobuk iz druge roke; vintage majico in jopio; H&M trenč, ki sem ga kupila v času srednje šole; Boulevard škornje

vintage top details

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

4 comments

  1. kok si lepa na prvi fotki, tko čist skulirana in zen deluješ 🙂

    super napisano – to je to. vse imaš takrat, ko se tega zaveš!

    btw, a si gledala abundance factor? se mi zdi, da bi ti znal bit zanimiv. zaenkrat je še cel na youtubu, če te zanima.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.