Kje si na pijači ? Tam kot včeraj!

Published Categorized as Uncategorized

DSC00266DSC00269DSC00271   (Bluza vintage, pas Tally Weijl, torbica H&M, hlače New Yorker, čevlji Pull&Bear)

To bluzo se mi zdi, da je nosila babica, nisem pa čisto prepričana. Okoli torbice imam zavezan pulover, ki je prišel prav pozneje, ko se je shladilo in vlilo. Po sprehodu skozi park sva se z Juretom odpravila jest v Cantanteja, nato pa v Tam kot včeraj 😀

DSC00296 Kjer smo se prav fajn zabavali.   DSC00288Kaja in Lina  DSC00290 Alen in Medo DSC00291 Prečudoviti nasmeh! (Da se kar na široko nasmiham v sliko, ker ne morem bit resna zraven :D) DSC00294Jure DSC00299 Kelnarca Maja 😀   Na fotoaparatu mam ubijalski flash, tako da ostanejo oči malo rdeče, tudi ko jih zbrišem. Moram še ugotovit, kje se da to narihtat. Ker vseh nisem vprašala, če jih lahko dam na blog, se opravičujem, in če koga moti, naj mi javi.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.