Kmečki turizem in Maistrov stolp

Published Categorized as Uncategorized

P7050112 To je baje vietnamska svinja 😀 P7050122I.A. P7050115P7050116P7050118P7050128P7050126 V nedeljo smo bili na nekem kmečkem turizmu nekje pri Benediktu, ker sta imela stari ata in stara mama (to sta pri meni dedek pa babica po očetu) 50 let poroke. In je bilo tam kosilo. Zanimiva svinja, a? Komaj se je premikala, fatgirl! Ko smo pa odšli od tam sem želela iti na stolp v Zavrhu. Ker je lepo tam. Pa malo še fotru v spomin, ker smo včasih hodili s familijo skupaj tja, pa sama sva tudi večkrat bila. Baje ga je tudi gradit pomagal. Razgled je lep, celo daljnogled so naredili. In to taki kot treba. Še streha od naše bajte se je videla skozi daljnogled. Pa ena dva smo spoznali, in sta na koncu moja mama pa tista ženska še kje v sorodu 😀 Na koncu pa smo si še privoščili lučke v gostilni Maistrova klet, ki je tam zraven. Tako smo jaz, Jure in mama imeli en majhen nedeljski izlet, ki je prinesel pozitivne občutke. Sedaj pa bi si lahko šla počasi pakirat za morje. Ponoči namreč gremo. In še morem med drugim krompir pa čebulo (lük) nabrat, da bova z Juretom na Pagu jedla krompirjevo solato 😀

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.