Knjige in Trkaj

Published Categorized as Uncategorized


(Oblekca, hlačne nogavice, srajca in klobuk H&M, suknjič vintage, čevlji Bershka, torbica Oviesse, pas na torbici Takko [še iz časov osnovne šole])

Vse stvari, ki sem jih imela oblečene danes so stare, razen klobuka. Enaka oblekca se prodaja na Patricia’s Closet.

Danes sem si spet nabavla nekaj knjig. Iz Sveta knjige. Za 20 evričev tri knjige. Sploh ni slabo! V bistvu je dobro. Večina punc/žensk bi zadnjih par evrov zapravile za čevlje. Jaz bi verjetno za knjigo. Ali, če smo še bolj realni, za hrano. Ker kaj ti bodo čevlji pa knjige, če umiraš od lakote ?

Kakorkoli. Danes je imel Trkaj nastop na Ptuju v Qlandiji. Pa sva šla z Juretom pogledat. Želela sem si komad ‘Vse kar mam’ slišat v živo. Pa sem ga. Najbolj mi je bilo všeč, da je na koncu pokazal na vsakega od nekaj poslušalcev tam posebaj in nam rekel “Hvala da ste prišli !” Res lepo.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.