Life.Style.Fun. čokolada

Published Categorized as Uncategorized

lifestylefun čokolada Ne ne, to ni moja nova poslovna ideja, ampak tablica rjavega zlata, ki sem jo naročila na spletni čokoladnici Moja čokolada. Če boste kliknili na stran, ne spreglejte zabavnega lisjaka 😀 Na zgornji sliki lahko vidite, da je en košček čokolade odgriznjen. To pa zato, ker je k meni priromala na deževen dan, tako da sem morala čakat do naslednjega dne, da sem jo pofotografirala v boljši svetlobi, a se seveda nisem mogla upret, zato sem en košček kar odgriznila. Na spletni strani Moje čokolade si lahko izdelate tablico čisto po svojem okusu in še z napisi. Sama sem izbrala temno čokolado z bučnimi semeni, solnim cvetom in florentinci. Bila je res odlična, še posebej mi je bil všeč del čokolade posipan s soljo – sladko, grenko in slano skupaj – zelo fino! In ker še menda nikoli nisem kupila fantu čokolade, sem naredila eno še zanj. Belo z jagodami, praženimi mandlji in aloe vero. Ter z napisom Jure in Anita, hehe 😀 In potem sem jo kar polovico sama pojedla (čeprav uradno nimam kaj preveč rada bele čokolade) 😀 Mislim, da je takšna po meri narejena čokolada odlična ideja za darilo. Hah, zdaj sem se spomnila, da sem pri kakšnih petih, šestih letih vprašala odraslega soseda, kaj naj kupim botru za rojstni dan. In mi je dal nasvet, da naj mu podarim nekaj, kar mu ni dobro, meni pa je. Ker je takrat boter imel težave z mozolji, ni jel čokolade. In tako sem mu kupila čokoladne bombone 😀 Dva je pojel, ostalo pa je dal meni, hehe 😀 P.S.: Hvala Moji čokoladi za najbolj sladko sodelovanje v zgodovini moje blogerske kariere! rustikamoja čokoladamoja čokolada bela    daj-mi-cokolado  (Fotografija vzeta iz Moja čokolada, “čokoladne” majice) Haha 😀

 

 

 

 

Got an insight, sense of relief, the right information or something else from this post and you want to pay me for it? I love that! You can donate here:

Donate with Paypal or by credit card via Paypal

Donate by credit card via Stripe: Donate in USD $$$ | Donate in EUR €€€

Donate crypto: Coinbase Commerce

Things I love and I believe you will love them too:

I use affiliate links, which means I will earn a small commission when you sign up through my links, without any extra cost for you. Of course, I only recommend the products I am personally satisfied with. 

13 comments

  1. Hejla! pridi kaj pogledat v trgovinico piranske soline v mariboru (ista ulica kot je H&M samo malo bolj dol) tam delam in imamo čokolado z solnim cvetom 😀

  2. Anita, lahko bi rekla da si malo nesramna. (: Ker ura bo ena in meni se lušta čokolada. Za silo sem si vzela banano.. hjooj, božansko izgleda, hvala za rojstnodnevno idejo (:

Leave a comment

Your email address will not be published.