Lush, Lush, Lush !

Published Categorized as Uncategorized

Končno sem se spet tako res zares odločila, da bom napisala post, da zdaj dejansko tipkam.

Ena oz. dve izmed najboljših stvari današnjega dneva sta dve novi pridobitvi iz Lusha. Milo za roke in telo, ki se imenuje The Godmother. Non-stop si voham roke. Seveda sem mila malo poskusila, ker ob takem vonju se nisem mogla upret. Užitno ravno ali postrani ni.
Druga pridobitev pa je Happy Hippy, gel za tuširanje, ki je lahko tudi šampon za lase. Mjam, mjam, komaj čakam, da se grem tuširat.Obožujem Lush. Sami vegetarjanski in veganski izdelki. Ne testirajo na živalih. Cene res niso ravno nizke. Ampak glede na njihovo prodajno logiko, varovanje okolje, duhovitost, … so izdelki vredni svoje cene. Polek tega pa so prodajalke vedno izjemno prijazne in polne pozitivne energije.

Kakšna reklama ! Ampak je vse res.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.