My New Yellow Clutch

Published Categorized as Uncategorized

DSC00572S suknjičem DSC00576 Z odpetim suknjičem DSC00584Brez suknjiča DSC00592Clutch ( Klobuk, majica in čevlji H&M, pajkice Topshop, pas C&A, torbica Accesories)

Majico sem kupila v H&M za 5 evričev. Ker je velikosti 42 zgleda kot oblekica :D. Vedno si raje kupim večje stvari, ker se v njih počutim bolj udobno in ker imam v bolj majhnih stvareh včasih občutek cenenosti. Torbico pa sem kupila v Accesories za okoli 15 evrov. Gledala sem jo že, ko je bila 25, pa je takrat nisem kupila, naslednjič sem pozabila nanjo, na razprodajah pa je še ravno mene čakala 😀 Aja, ta outfit še je od petka, ko smo z Juretom in Lelo šli na koncert Midnight Music pred KPŠ. 2 člana sta namreč naša prijatelja. In kak fajn je, ko lahko greš med odmorom do nastopajočih. Pravi VIP feeling 😉 Ja, pa takšni dogodki na Ptuju so fajn, ker vidiš polno estetsko oblečenega folka. Če pa greš pogledat pred kakšno diskoteko pa je v večini primerov čisto nasprotje. Mir in ljubezen!

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.