Namera za teden #4

Published Categorized as Namera za teden

Za menoj je super teden. Izpolnila sem si eno dooolgoletno željo. Veliko časa sem preživela v stanju sreče in občutku obilja. Tako da je moja namera za naslednji teden, da še naprej sledim svojim sanjam in ob tem vztrajam pri občutkih sreče in obilja. Few details of my week: Sedaj pa še nekaj detajlov iz mojega tedna:

  Prebrala sem novo Murakamijevo knjigo.

bath

Se razvajala v peneči kopeli. after massageŠla na masažo. In tam dobila zelo uporaben nasvet, ki ga bom čez nekaj tednov delila z vami – prvo ga bom preverila na sebi 😉 . fabric prints3 Ptice pouches3Ptice pouches

Zašila sem kup toaletk in drobižnic iz ostankov blaga in oblačil. V sledečem tednu jih boste našli v moji trgovinici.

stellasport jump rope

Med pošto sem našla StellaSport kolebnico. V tako lepih barvah!

dinnerbreakfast

Pojedla sem veliko sadja.

selfie

In si spletla kiti.

Med drugim pa sem še napisala dve objavi, s katerima sem prav zadovoljna. Ena govori o tem, kako živeti sanjsko življenje (lažje je, kot si mislite), v drugi pa vam zaupam, kaj lahko naredite, ko vam prodaja ne teče najbolje. Preberite! In kliknite follow na instagramu za več detajlov iz mojega življenja 😉

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

1 comment

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.