Navdihujem sama sebe

Published Categorized as Uncategorized

svetlobnobitje Navdihuje me samospoznavanje. Opazovanje sebe, zavedanje svojih misli, čustev in dejanj. Zakaj se obnašam na določen način, zakaj čutim, kar čutim, zakaj mislim, kar mislim. Navdihujejo me lastni vzponi in padci. Spoznanja, ki ji ob tem dobim o sebi. Vsakič, ko se v ponavljajoči se situaciji odzovem na nov pozitiven način in ne na tistega, ki ga imam že sprogramiranega, mi je to vir zadovoljstva s seboj in navdiha, da vztrajam. Odsevi mojih podzavestnih prepričanj v besedah drugih… Ko me kdo kritizira, ponižuje in sem sprva jezna, žalostna, razočarana… Potem pa vidim, da tako boli, ker se del mene strinja, jaz pa ga skušam ignorirat, potlačit… Navdihuje me vsak trenutek, ko gledam, mislim, delujem iz svojega Bistva… Ko se zavedam, da smo navsezadnje vsi Eno. In ob tem čutim Ljubezen. Ta objava je del natečaja na www.liveinspire.com. Vesela bi bila, če ob njej stisnete na srček. Hvala!

 

 

 

 

Got an insight, sense of relief, the right information or something else from this post and you want to pay me for it? I love that! You can donate here:

Donate with Paypal or by credit card via Paypal

Donate by credit card via Stripe: Donate in USD $$$ | Donate in EUR €€€

Donate crypto: Coinbase Commerce

Things I love and I believe you will love them too:

I use affiliate links, which means I will earn a small commission when you sign up through my links, without any extra cost for you. Of course, I only recommend the products I am personally satisfied with. 

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.