“Ne odlagaj na jutri tistega, kar lahko prav tako storiš pojutrišnjem.” – Mark Twain

Published Categorized as Uncategorized

Kadar sem v zadnjem času pomislila na blog, sem vedno rekla jutri. Jutri zjutraj. Ne, bom zvečer.
Preutrujena. Jutri.

In celo po tako dolgem času, bo to vse kar bom napisala, ker sem predolgo spala in hočem sedaj nadoknadit. (Namig: prihajajo novi potiski za na totice).

Mir z vami!

Posodobitev: Tole objavo sem napisala pred šestimi urami. A je potem nisem mogla objaviti iz offline urejevalnika objav, pa tudi windos live writerja nisem mogla inštalirat. Bloggerjev urejevalnik pa mi gre dol na k. Nič več. Ker sem preselila blog na WordPress. Končno. Saj ne morem verjet. Čisto sem ponosna na sebe. Ja, nisem sledila svojemu planu za danes, ampak mislim, da si bom v prihodnosti hvaležna za nazaj.

P.S.: In potem sem čisto kontra naslovu. Kaj lahko narediš drugo leto, lahko že danes 😀

Life.Style.Fun. Slovenia. Ecofriendly fashion blog (30)Oblečeno imam: jopo in pajkice iz druge roke; Art Stays majico; Deichmann teniske

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

2 comments

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.