Pag I.

Published Categorized as Uncategorized

P7090212P7090217P7090218   (Oblekca Zara, bluza vintage, sandali Allegria, torbica H&M) P7100236 P7100235 (Krilo Zara, majica in klobuk H&M)

V nedeljo sem prišla nazaj domov. Bilo je super. Predstavljala sem si, da bo malo težko biti toliko časa nenehno z Juretom, da bom rabila čas zase, da se odmaknem in razmišljam, ampak sploh ni bilo problema. Nisem imela od česa za bežati v svoj svet, saj je bilo vse super. Ko sva si pripravljala hrano sem si jaz pač naredila nekaj iz zelenjave (ki je Jure za zdaj še ne je) in prilogo za oba, Jure pa si je občasno naredil kaj iz mesa. Za posodo sva bila zmenjena, da jo vsak dan pomiva drug, a ker je on s pomivanjem odlašal do naslednjega dneva, si je kar sam določil, da bo obenem še pomival posodo tisti dan, ko bi jo že morala jaz 😀 Dobro. Voda je bila super, topla, res je bilo fino plavat. Zadrževala pa sva se večinoma v senci. Zmenila sva se, da se zdaj do petka ne vidiva in ga kar malo pogrešam. Ker sem se zdaj navadila na vsakodnevno cartanje itd.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.