Petek

Published Categorized as Uncategorized

Petek je skorajda vedno nadpovprečen dan. Celi dan sem dobre volje in polna energije. In vedno se veselim, da bom preživela vikend z Juretom.

Res je, da bom petkov outfit pokazala šele v naslednjem postu, toda z razlogom. Ob petkih vedno najdem veliko zanimivih stvari za fotografirat. In si potem malo razdelim objave po več dnevih. Petek je ustvarjalen dan.

Sploh pa zdaj čez teden ne bom nič kaj dosti naokoli, ker mam komaj v soboto maturo iz matematike, tako da ne bo toliko zanimivih stvari in ljudi za fotografirat, in imam tudi zaradi tega malo porazdeljeno to z objavami.

Aja, ironično, o petku pišem v ponedeljek. It’s just another manic Monday !
Hahaha.
No, vedite/vedimo, da imamo lahko petkovo ustvarjalno razpoloženje vsak dan v tednu. Zato vam dajem nalogo, da užijete vsak dan v tem tednu, kot da je najboljši !

Mir ! (:

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.