Pika Nogavička

Published Categorized as Uncategorized


(Oblekca vintage, torbica in hlačne nogavice Oviesse, čevlji Pull&Bear)

Včeraj sem imela zobozdravnika. Domov sem šla na štop in mi je vstavil župan ene haloške občine, ki živi na našem koncu. Pripeljal me je kar do doma, čeprav se k njemu že prej zavije. Res lepo. To se mi tudi sicer večkrat zgodi, da me folk zapelje skorajda do bajte. Tisti, ki pobirajo štoparje so po mojih izkušnjah dobri ljudje.

Ko sem prišla domov, mi je mama rekla: “Ja kaka te si? Ko Pika nogavička !” Sicer to z njene strani ni bilo mišljeno ravno kot pohvala, ampak meni se je zdelo super. Parkrat se mi je že zgodilo, da mi je kdo rekel tako. In to je pravi poklon.


Ta roza pulover-oblekico s podloženimi rokavi in žepki, sem našla uganite kje … ja, v kupih oblačil v babičini bajti. Navadno nisem ravno pristaš roza barve, ampak ta kos ga seka. Podložena ramena, žepki in ta ovratnik … gotta love it !

Uživajte !

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.