Ponedeljek in sreda

Published Categorized as Uncategorized

DSC00989DSC00999DSC01001   (Majčka vintage, oblekica Zara, torbica in zapestnice na levi H&M, čevlji Pull&Bear, uhani iz stojnice ob Ljubljanici, zapestnica s kroglicami je darilo prijateljice) DSC01064 DSC01068DSC01077DSC01092    (Majica vintage, krilo C&A, stari čevlji iz Humanica, torbica Oviesse, sončna očala The Miss, želod ogrlico mi je podarila prijateljica)

To mornarsko majico sem našla v škatli s starimi oblačili. Prikupna, a? Jutri pa v Ljubljano na Joss Stone in d’n’b, juupi ! 😀 Če me kdo sreča naj me pozdravi in spregovori z mano par ali več besed. Verjetno bom v zebrasti DIY kratki majici(videlo se bo da je DIY ;)) in rdeči štrikani jopci. Naj kar zdaj želim lep vikend vsem: “LEP VIKEND VSEM !”

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

15 comments

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.