Prepiski

Published Categorized as Uncategorized


Prepiski so prepiski. Prepiski so to, kar kam napišem, in potem sem prepišem. Ker jih bom prepisovala dobesedno, bo v njih kar nekaj napak. Morda bodo tudi malo nerazumljivi, ker so moji zapiski plod trenutnih razmišljanj, čustev, občutkov, ki jih moram večkrat dati na papir. Ne vem točno iz kakšnega vzroka. Verjetno ko sem slabe volje zato, da mi dajo bolj objektiven pogled na stvari, dogodke, in zato, da lažje poiščem vzroke za slabo voljo in jo poskusim preobrazit v dobro. Kadar pa sem dobre volje, pa zato, da jih lahko pogledam ko sem slabe, in pomislim, da če sem takrat bila dobre volje, sem lahko tudi v tem trenutku. In ker imam rada papir.

21.5.2007
Sem ene take kurčeve volje. Pa imam danes roj. dan.
17 sem stara. In nekatere ljudi imam vedno rajši, nekatere pa vedno manj. Za ostale pa mi je enako ali vseeno.
Mama mi bo kupla luč. Da bom lahko sploh kaj delala pri mizi.
V soboto bom praznovala v Liji. Upam, da bo vrei. Pa mi je malo bad, ker Jureta ne mislim povabit. Ker bi ga te zapostavljala, ali pa bi bila samo zraven njega in bi potem ostale zapostavljala. HaH, na koncu pa bodo vsi mene.
Če se zadnje čase počutim tako izključeno. Pa ne vem ali sem se sama izključila. Verjetno sem se z zadevanjem, pa z nesodelovanjem pri pogovorih (če pa so skoraj vsi enaki), pa ker sem mogoče premalo družabna. Ali pa sem dolgočasna tak hudo ?!
Če se mi večina stvari zdi preveč površinskih in se jih zato hitro navolim.
V bistvu mi je zadnje čase zanimivo le v družbi Maje, Samota in Jureta, ali pa v lastni družbi. Pogrešam Sašo. Ona bi me tudi razumela.
Mislim, da se bom mogla preusmerit malo navzven.
I don’t wanna be hear in my own.

22.5.2007
Danes zjutraj sem bila z Reto na pijači v Pekarni. Spet jo imam rajši.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.