Prijateljstvo z velikim P

Published Categorized as Uncategorized

LSFbyAnita 052 Navdihuje me Prijateljstvo. Da lahko nekomu zaupaš, da te nekdo posluša, da te nekdo razume. Da lahko nekomu poveš za slabe in dobre plati svoje osebnosti, za svoje padce in zmage, za svoje izpade in preboje… In te sprejema, sočustvuje, se poveže s tabo ne samo na umski ampak tudi na srčni ravni. In potem čutiš, da si, kljub vsem svojim napakam in iluzijam, dobra oseba, vredna ljubezni celega vesolja. In problemi se naenkrat skrčijo, jasneje vidiš naslednji korak in veš, da zmoreš. In da kljub temu, da si vedno sam, nikoli nisi sam. Ta objava je del natečaja na www.liveinspire.com. Prosim vas, da glasujete zanjo s klikom na srček. Zelo pa bom vesela, če boste kliknili srčka tudi ob prejšnjih objavah: Zbiranje zamaškov Navdihujem sama sebe Ven iz cone udobja oz. galaktični nohti Hvala! <3

 

 

 

 

Got an insight, sense of relief, the right information or something else from this post and you want to pay me for it? I love that! You can donate here:

Donate with Paypal or by credit card via Paypal

Donate by credit card via Stripe: Donate in USD $$$ | Donate in EUR €€€

Donate crypto: Coinbase Commerce

Things I love and I believe you will love them too:

I use affiliate links, which means I will earn a small commission when you sign up through my links, without any extra cost for you. Of course, I only recommend the products I am personally satisfied with. 

Leave a comment

Your email address will not be published.