Rute, naše vsakdanje.

Published Categorized as Uncategorized


In to bo že drugi post v tem dnevu. “Nemogoče je mogoče. Kovinotehna.” Se še kdo spomni te reklame ?

Kakorkoli.

Dve pridobitvi imam tudi na področju rut. Ena je nastala v torek, ko sem tisti kos blaga končno poentlala. Danes sem jo imela v šolo. In skoraj vse sošolke in bivše sošolke so mi povedale, da imajo same tudi doma to blago ali podobno ruto. Jaz pa sem mislila, da sem edina v šoli vzela to blago in ga spremenila v ruto.


Druga ruta pa je nastala včeraj. Iz odpadnih kosov blaga od ene sošolke. In po ideji druge sošolke, da bi s tega lahko nastala ruta. Jaz pa sem se lotila dela. Poentlala koščke blaga s črno, predvsem zato, ker nikjer ni bilo napeljano z belo. Itak pa zgleda s črno bolj zanimivo. In jih sešila. Malo tu, malo tam.Haha, ko so vse slike pod podobnim kotom. Tak je, če se slikaš sam in nisi najbolj vešč ter fotogeničen.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.