Servietna tehnika

Published Categorized as Uncategorized

LSFbyAnita 1263 Ko sem videle te lepe prtičke, so mi zažarele oči. Upam, da mi bo čim prej uspelo najt kaj časa, da bom vse te rjave kartonaste škatle v moji sobi spremila v lepe pisane zabojčke. Poceni in lepa alternativa dragim škatlam za shranjevanje. Potrebujemo samo lepilo za servietno tehniko, ki stane okrog pet ali šest evrov, čopič in prtičke. Sama tudi včasih dam rojstnodnevna darila prijateljicam v poprtičkane škatlice in moram povedat, da so vedno navdušene. Seveda pa lahko servietno tehniko uporabimo na mnogo kreativnih načinov. Gotovo ste jih že veliko zasledili, če ne, pa pobrskajte malo po spletu za navdih. Potem pa hitro v trgovino po lepilo 😉   Ta objava je del natečaja na www.liveinspire.com. Prosim, da glasujete zanjo s klikom na srčka. Hvala!

 

 

 

 

Got an insight, sense of relief, the right information or something else from this post and you want to pay me for it? I love that! You can donate here:

Donate with Paypal or by credit card via Paypal

Donate by credit card via Stripe: Donate in USD $$$ | Donate in EUR €€€

Donate crypto: Coinbase Commerce

Things I love and I believe you will love them too:

I use affiliate links, which means I will earn a small commission when you sign up through my links, without any extra cost for you. Of course, I only recommend the products I am personally satisfied with. 

4 comments

  1. js pa nevem al sm tok nesposobna al kaj, sam ko sm probala nardit čestitko s to tehniko se mi je prtičk strgal in nasplošno je blo ful grdo,ah:(

    le pokaži ko boš kaj ustvarjala 😉 xx

  2. Full huda ideja! Ves nikoli nisem niti pomislila da bi oblozila skatle s prticki, pa toliko sem jih imela, saj sem jih dolgo časa nazaj celo zbirala 😀 Bom definitivno poskusila kaj ustvariti tudi sama!

Leave a comment

Your email address will not be published.