Skozi naliv

Published Categorized as Uncategorized


(Oblekica Zara, torbica H&M, dokolenke Oviesse, ruta in čevlji Pull&Bear)

Petek je bil en supadupa dan. Cel dan sem polna energije skakala naokoli, plesala, se družila s folkom, govorila, govorila, bila polna sama sebe in srečna.

V Maribor sem šla pogledat malo na šolo in na vaje za maturo, kolikor se mi je dalo. Potem pa sem odskakljala s prijateljem Samotom v mesto. Ko je odšel domov, sem se dobila s Tino. To je moja sošolka. Supadupa osebica. Ko pa je Tina odšla, sem se dala v Europarka. Gledala sem malo za gladiatorkami. V Zari imajo full izbire, a so nekatere malo predrage za moj žep, druge pa ne popolnoma po mojem okusu.

Aja, zgodilo se mi je celo, da sem bila ogovorjena od eniga na ulici in povabljena na pijačo. Seveda sem zavrnila, ker imam itak mojega čudovitega Jureta, ampak je bilo vseeno zelo fajn za moj ego.

Jure mi je kupil spominsko kartico za telefon, tako da bom zdaj imela gor ogromno dobre glasbe. V Pull&Bear pa mi je kupil eno luškano torbico. Jo bom itak še objavila.

Ko sva šla iz Europarka je bil pravi naliv, morala pa sva čez most, do Cityja, na busa. Tudi če bi imela marelo nama ne bi nič pomagala. Tako da sva tekla čez most, bilo je full zabavno, Juretu sicer ne, ampak meni se je zdelo super. Nekaj za zapomnit.

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.