Slapovi na Pohorju in hipi jaz

Published Categorized as Uncategorized

DSC00648                                     Slap Skalce DSC00684                                     Slap Veliki Šumik DSC00782 DSC00788 DSC00790 DSC00791 DSC00793 DSC00796 (Trak v laseh, majica in torbica H&M, hlače Zara, čevlji Ali Star)

V četrtek smo bili mama, brat, Jure in jaz na Pohorju, kjer smo si šli ogledat slap Skalce in slapove Veliki Šumik, Vernski Slap in Mali Šumik. Vidite lahko samo prva dva, ker sta ostala dva v takšni legi, da ju bolj težko v celoti zajameš v objektiv. Se ju pa vseeno tudi splača ogledat, ker sta tako in tako na isti poti kot Veliki Šumik. Fotografije mojega outfita pa so od včeraj, ko sem šla v mesto nekaj urejat, ampak nič kaj dosti uredila. Sva pa z Juretom srečala Aleša, katerega fotografije in par besed o njem sledijo v enem od naslednjih dnevov. Ja, in kupila sem si Joy, zaradi reportaže o slovenski ulični modi in mi je zelo všeč. Katja in Patricia izgledata super! Morda kdo ve ali ima še kdo drug od objavljenih svoj blog?

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.