Srečna “družina”

Published Categorized as Uncategorized

P7040104P7040105 To se mi zdi taka posrečena kombinacija oblačil in dodatkov, ki odraža in izžareva osebnost lastnice. Razigrano, funky, svobodno. +Ti škornji z leopardjim vzorcem ga čist zmagajo. P7040106P7040107

V soboto, ko sva se z Juretom zibala v mestnem parku v Mariboru, je najino pozornost pritegnila tale družina. Pozneje sva sicer zvedela, da niso ravno prava družina, so se pa igrali, da so družina. Posrečeno :D. Pri igri so izgledali super-fajn, prav srečna sem bila, ko sem jih opazovala in seveda navdušena. Navdušena nad tem, kako lahko odrasel človek v igro z otroki da otroka v sebi. In da se nekdo ukvarja s tamalimi tako, da jih skozi igro mimogrede še kaj pomembnega nauči. In seveda ta čudoviti husky! Taak lep!

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.