Tečaj Access Bars® s Stanetom Perkičem na prekrasni lokaciji v Halozah – sobota, 6.7.2019

Published Categorized as Osebnostna rast, Sodelovanja
Tečaj Access Bars® s Stanetom Perkičem na prekrasni lokaciji v Halozah – sobota, 6.7.2019

Tečaj Access Bars® s Stanetom Perkičem na prekrasni lokaciji v Halozah – sobota, 6.7.2019

 

Stane je tisti odštekani tip, ki se je kar naenkrat pojavil na socialnih omrežjih in začel  brez dlake na jeziku govoriti o stvareh, o katerih je večina rajši tiho. O denarju in seksu in o vseh problemih, ki si jih tako radi delamo. In o tem, kako je lahko življenje enostavnejše, če si drzneš začeti postavljati vprašanja, ki si jih do sedaj še nisi.

 

Na prekrasni lokaciji z najlepšim razgledom v Hrastovcu v Halozah bo 6.7.2019 potekal tečaj Access Bars® pod njegovim vodstvom.

 

KAJ SO ACCESS BARS®?

32 točk na glavi, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju.

 

Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Obstaja bar za denar, telo, zdravljenje, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd.Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.​Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

 

KAJ VSE LAHKO DOSEŽETE Z IZVAJANJEM ACCESS BARSOV?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Celodnevna delavnica.

Na delavnici se učimo izvajanja edinstvenega tretmana, ki deluje na princip dotika 32 točk na glavi.

Poleg samih Bars-ov se na delavnici naučimo kar nekaj preprostih in mogočnih orodij za vsakdanjo uporabo, da začnemo življenje živeti in dojemati drugače, kot do sedaj.

Access bars je enodnevna delavnica, ki traja osem ur.

Prejmete priročnik, kjer je podobno opisano s katerimi orodji se spoznamo, in jih nato tekom delavnice tudi uporabljamo.

 

 

​Kako poteka Access Bars delavnica?

Po predavanju in spoznavanju z orodji iz priročnika, ki traja cca. tri ure, si ogledamo kratek film v katerem nam ustanovitelj Access Consciousness Gary Douglas in so-ustanovitelj dr. Dain Heer zelo prakitčno in na zabaven način prikažeta, kje se točke Bars nahajajo in na kaj smo pri izvajanju pozorni.

 

Ogledamo si celoten potek Access Bars tretmana.

 

Po ogledu filma pa smo pripravljeni, da prvič zaženemo nekomu ali nekdo nam Access Bars-e.

 

Torej preostale štire ure potekajo tako, da prejemnik leži na masažni mizi, izvajalec pa sedi na stolu za glavo osebe in izvaja tretma.

 

Na delavnici gre vsak udeleženec skozi štiri ponovitve tretmana (po dveh izvedbah v istem paru se zamenjamo, tako da ste v naslednjih dveh izvedbah z nekom drugim).

Posamezen tretma se izvaja cca. šestdeset minut. Potem se osebi zamenjata.Tisti, ki je prejemal barse, se jih sedaj nauči tudi izvajati.

Vsak udeleženec dvakrat prejema in dvakrat izvaja tretma.

 

“Tekom izvajanja sem vam vseskozi pri roki in vas vodim, da so vaši prstki na pravih mestih. Vseskozi tekom izvajanja pa razkrijem tudi uporabna znanja, ki lahko prispevajo vam, vaši družini, prijateljem, vašemu življenju”, pravi Stane.

 

​Komu je delavnica namenjena?

 

Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želite v svojem življenju ustvarjati z lahkoto. Po delavnici boste lahko izvajali tretmane na drugih, na sebi in se udeleževali Access Consciousness izmenjav.

 

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars in lahko takoj pričnete z izvajanjem Access Bars tretmanov.

 

 

Access Bars so prva in uvodna delavnica v Access Consciusness svet in je predpogoj za nadaljna Accessova izobraževanja.

 

Več o Access Bars si lahko prebereš na Stanetovi spletni strani, kjer so tudi odgovori na morebitna vprašanja, ki bi se ti lahko pojavila.

 

CENA. #VREDNOST

240 €

Če delavnico ponavljaš je vrednost delavnice: 120€ (tudi če si tečaj opravljal/a pri katerem drugem Access Bars učitelju)

​*Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).

*Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

 

 

 

PRIJAVE: 

Delavnica bo potekala to soboto 6.7.2019 od 1oh do 18h.

Prijaviš se lahko na magicstane@gmail.com (prosim, dodaj v Kp: anita.puksic@gmail.com)

V zadevi napiši: Prijava na Access Bars Tečaj; Haloze 6.7.2019

Dopiši še, če želiš vegetarijansko ali vegansko kosilo (8€ po osebi, sveže pripravljeno iz najboljših bio sestavin).

 

Lokacija: 

20 min iz Ptuja, 5 minut od gradu Borl se zaveš nebes na Zemlji. Pri Moniki&Josefu v Hrastovcu stopiš v prostor brezčasja. V senci pod divjim kostanjem, ob pogledu na haloške gričke, se zaveš, kako lepo in preprosto je življenje. Da že imaš vse, kar potrebuješ in da nisi sam, saj so pravi prijatelji vedno blizu.

Spiralni vrt z zelišči

Čudovita veranda, divji kostanj in Josef, ki kos za kosom mojstrsko preureja hišo.

Soba za delavnice in predavanja (z razstavljenimi Monikinimi slikami)

Jedilnica, v kateri se počutiš bolj doma kot doma

Obilje lepih detajlov, kamorkoli pogledaš.

Najlepša kuhinja.

Pogled na Haloze, vse tja do Hrvaške.

 

A se vidimo? Jaz že komaj čakam!

 

(če veš, da je to prava stvar za kakšnega prijatelja, prijateljico ali družinskega člana, mu posreduj tole objavo). 

 

 

 

 

DONIRAJ,

da lahko še naprej delim svoje zgodbe in uvide s teboj.

Doniraj denar: Paypal.Me

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja