The Colourful Stripes

Published Categorized as Uncategorized

DSC00484DSC00486DSC00489DSC00491          (Majica, trakec in čeveljci H&M, kratke hlače DIY, cekar Sewa, verižica Accesories, sončna očala The Miss)

Ta outfit je še od sobote. Ta teden namreč nisem imela časa objavljat, ker je bilo ogromno dela doma. Streha pa to. Tak to je, če živiš na SV-nem koncu Slovenije (: To majico sem kupila v petek v H&M, našla sem jo med tistimi ostanki od razprodaj. 5 evričev. Pa mislim, da sem imela kakšno podobno majico, ko sem bila majhna, ker me asociira na otroštvo. Šuhice so pa bile le 2 evriča, pred razprodajami pa 12. Cekar je kupljen v Sewi, za enih 5 evrov, in mi je res zelo zelo všeč. Tak fajn pisan. To sem potrebovala. Verižica pa me je stala okoli 5 evrov. Te hlače sem si kupila že pred drugim letnikom, ampak so se strgale, tako da sem jih odrezala in zavihala. Pri teh zadevah, ko samo odrežeš nekaj, nisem nikoli ziher, če tu lahko DIY napišeš zraven. Sedaj že lahko vsem zaželim lep vikend, ker bo čez kakšni dve urci petek. Tako da: LEP VIKEND VSEM! Veliko se smejte in radi se imejte (sebe in drug drugega). Mir!

 

 

 

 

Ste dobili uvid, občutek olajšanja, ravno pravo informacijo ali kaj drugega ob branju te objave in mi želite plačati? To mi je všeč! 😉 Donirate lahko tukaj:

Doniraj preko Paypala ali s kartico: Paypal.Me

Doniraj s kartico preko Stripe: Doniraj v EUR €€€ | | Doniraj v USD $$$

Doniraj kriptovalute: Coinbase Commerce

Stvari & strani, ki so mi ljube in mislim, da bodo všeč tudi tebi:

Uporabljam partnerske povezave, kar pomeni, da če se prijaviš preko mojih povezav, da dobim majhno provizijo, brez dodatnih stroškov zate. Seveda priporočam samo stvari, s katerimi sem sama zadovoljna.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.