Think of social media (or just any media) as food

Published Categorized as 3 Ptice Eco Friendly Accessories, Personal, Self development

Why?

What you eat is what you are, they say.

I am a vegetarian. Well, eating mostly vegan, but not 100%.

I don’t buy meat, just to stay informed that people still kill animals for food. I know they do.

I don’t want to eat it, that’s why I don’t eat it.

And I don’t go to the shop looking at meat products to complain about them. Ahaha, it makes me laugh just thinking about it, I don’t want to do this to myself.

I love eating green, healthy, colorful food. It makes me feel good. When I am full, I stop eating.

The same with food for thought.

I know there are still wars on this planet and other shit happening, I know people post all sorts of stuff on social media. I know lots of it is just boring.

I used to scroll facebook until I was bored as fuck, hoping to find something interesting to get a little of motivation to continue on with my life.

It was boring but at the same time so noisy.

Then I decided to have a cleanse. I unfollowed so much people and pages that just weren’t the nourishing food for my thought.

And what happened? I started to see so many good inventions, so many cool projects, so many cool people doing cool things with their life, so many people giving real value.

I started to feel better. And when I feel good, I am more loving, more kind, more honest, more alive.

And that’s what we want in the world, don’t we? People who are alive, kind, loving, honest.

At least that’s what I want. I choose to be it. Even if that means saying no to some things.

If that makes me ignorant, then I am ignorant on purpose.

Love, Anita

BTW, if you want to see more people in the world living well from doing what they love to do, do what you love. If you love doing a lot of things? Which one would you love to do right now?

And buy from (or pay to) the people who do what they love.

My ecofriendly accessories: 3ptice.etsy.com

I love to receive money in return for the free content I give you. paypal.me/anitapuksic

Peeeace!

 

 

 

 

1 comment

  1. Ja, Anita, pomembno je KAJ kdo pove, ne KDO kaj pove. Um je bistvo človeka, ki pa se ne nahaja le v glavi, kot so vseobsežno prepričani ampak je v vsaki celici našega telesa. Ni treba verjeti, ker tako je! O tem govori moja absolutne starost, ki je nihče ne more ali noče razumeti, ki je 9.000 let, kar potrjuje zadnja relativna starost 65, pravzaprav 66 polnih let.. Treba se je pač naučiti šteti. Toliko da lahko prešteješ vsaj svoja leta. Tako je v OSMIŠLJANJU. Verske in prepričevalne (“znanstvene”) dogme, tega še ne morejo prebaviti. So preveč zgolj možgansko in premalo vsecelično umne. Anita ti pa govoriš o Umu. Tako je prav, vendar ne domuje le v glavi ampak (ponavljam) v vsaki celici tvojega in našega telesa. In večno že živimo! Pa ne duhovno, ker duhovnega življenja sploh ni! Ni namreč nobenih duhov! Samo doslej nihče, večina pa itak ne, še ni spregledala Resnice življenja, zato ni prepoznala Ciklične večnosti ampak se še vedno boji “smrti”, ki je sploh ni. Lp, vd., JL, Ptuj

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *