Tribute to forest.

Published Categorized as Uncategorized

DSC00794DSC00798DSC00800    DSC00805DSC00823DSC00824    DSC00825DSC00828    DSC00829DSC00839DSC00844DSC00849Kakšen ljubek kakec 😀 | | What a lovely shit 😀 DSC00856DSC00857DSC00861DSC00866    DSC00868DSC00869    DSC00878DSC00870    DSC00873DSC00874    DSC00880DSC00882 Moja babica mi pogosto reče “Kdo pa misliš da si? Ne boš spremenila sveta!”  Ne prenese, da sem vegetarijanka in da ločujem odpadke, hah. Ampak kdo ga bo spremenil, če ne jaz? Jaz sem odgovorna za svet. Vsi mi smo odgovorni. Vsako človeško bitje je del človeške rase. Mi lahko uničimo svet in uganite kdo ga lahko reši. Vsakdo, ki se odločiti storiti kaj dobrega, šteje. Torej se bom potrudila po svojih najboljših močeh. My grandma often says to me “Who do you think you are? You’re not gonna change the world!” She can’t stand that I am vegetarian and that I recycle garbage, hah. But who else is going to change it if not me? I am responsible for the world. We are all responsible. Each human being is a part of human race. We can destroy the world and guess who can save it. Everybody who decides to do something good counts. So I’m going to try my best.

 

 

 

 

7 comments

 1. Hej Anita! :))
  Sem bla prav vesela, ko sem dobila tvoj komentar.
  Dosti časa že nism bla na bloggerju. Že zelo pogrešam in mi manjka…pa mi fotoaparat ne dela več, pa neki zasebnih stvari je blo, ki so me čisto zdelale. :/ Ampak priznam, tvoj komentar me je kar malo zbudil, mogoče pa bo čas, da napišem nov post, slikce pa lahko naredim kar s telefonom, sej dela dovolj dobre. :))
  Malo sem zapadla v slabo mišljenje, pa še okolica je dosti pripomogla, je trajalo že zadnjih nekaj mesecev to :/ ampak je čas, da malo obrnem stvari na dobro. In glej ti to, brskam po tvojem blogu in naletim na post, kjer si omenila EFT! Neverjetno. Ravno s tem si pomagam. No, jaz sicer to delam na pikič drugačen način, sem 2 leti nazaj prebrala knjigo The Secret, če poznaš. O zakonu privlačnosti, mi je pa bla malo, če lahko temu tako rečem "Amerikanizirana". Potem sem našla Master Key System, ista stvar, predhodnica The Secret, čisto druga razlaga in odlično opere možgane na boljše. 😀 Tut sama sem si s tem priklicala že toliko stvari, tako da: velik hvala Vesolju! In bo čas, da začnem spet s tem in ne neham več. :))
  Pardon, malo sem se izpovedala na dolgo. Sicer pa čudovite slikce, zelo lepe delaš, sem že večkrat opazla, da maš res čut za umetniško in lepo. In tudi tvoje zadnje oblekce so mi čisto padle v oči! :))
  Glede tega kar je rekla tvoja babica se bom pa kar strinjala s tabo in Heleno, morda se zdi, da ne boš spremenil nič, ker si en izmed redkih, vendar si vseeno del ene celote, ki dela na tem! Vsak košček pripomore! :))

 2. lovely shit :DDDD

  grandmas can be so freaking stubborn! my grandma always comments on me being vegetarian, too. her fave argumentation is "people have always been eating meat", and my reply is that we'd still live in caves with that way of thinking and that I don't wanna be like most people anyway. it doesn't help, of course 😀

 3. Helena: Hvala! Pri moji babici je še najbolje, da jo sprejemam takšno kot je, ker drugače reče "Ke pa te misliš, ki si ti nejboj pametna?" 😀

  NinaSafada: Čakam na tvoj veliki comeback! 😉
  Me veseli, da nas več uporablja EFT (: Skrivnost je res malo amerikanizirana, hah, ampak je to po eni strani tudi dobro, ker se je zaradi svoje lahkotnosti hitro razširila in se tako več ljudi zaveda, da sami ustvarjajo realnost. Tale Master Key je knjiga ali je na internetu tole? Se mi zdi, da sem že nekje zasledila.

  Dolgi komentarji so mi fajn, tako da brez skrbi (:

  Hvala za pohvale in veliko sreče in vztrajnosti na tvoji poti ti želim (:

  duckalicious: Jaa, moja babica ima tudi tega. Ali pa: "Je dosti bol pametnih, kot si ti, pa jejo meso" Al pa da ga papež tudi je, hah.

 4. To je neverjetno. 😀 Prav zdaj, ko sem rekla, da sem se lotila nazaj z zakonom privlačnosti in še, ko sem prebrala o EFT-ju na tvojem blogu, smo imeli družinsko kosilo za babičin rojstni dan in mi teta, ki je prav tako zelo zainteresirana za te stvari, pove, da je potegnila z interneta o tem EFT "tapkanju". 😀 Sm si že naložila tut sama in bom zdej veselo poslušala in brala.

  Sicer pa, Master Key System je knjiga, sem pa tudi jaz prvo videla na internetu. Ima 24 poglavij, vsako bereš en teden (ja malo dolgo, ampak je vredno :)) ) in zraven maš usak teden eno vajo in ti čisto "pere možgane" na pozitivno, sproti ti zelo lepo razloži vse to in ti prav pomaga, da začneš s tem in se naučiš kako to delat in stopnjuješ. Sej več je težko povedat tako na kratko, uglavnem priporočam! 🙂 Komurkoli!

  Pa hvala obema, je lepo prebrat, da bojo ljudje veseli, če spet kaj objavim! 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *