Vintage in secondhand oblačila in joške iz ustnic

Published Categorized as Oblačilne oprave

Pozdravljeni moji dragi ljudje! (:  Kako ste? Upam, da kaj ustvarjate, da se lepe zadeve v vaših glavah pretvarjajo v otipljive predmete. Če ne, pa se spravite na delo! To zagotovo velja tudi zame 😀

DSC02435

(Kapa neznana; šal Pull&Bar; pulover vintage; jeans Oviesse; škornji Skechers)

Poglejte ta pulover! Kaj ni čudovit? V začetku tedna sem ga oblekla za doma in ugotovila, da je prelep za doma. Zato sem ga naslednji dan oblekla v šolo.

DSC02457

(Srajca vintage; pas Tally Weijl; jeans Passiontex) (Vintage shirt; Tally Weijl; Passiontex jeans) Mislim, da je bila ta srajca nekoč očetova, ampak nisem prepričana. Tako fajn je, da si lahko oblečeš preveliko srajco, jo prepasaš, in izgleda tako ljubko chic.

DSC02492 DSC02501 DSC02511 DSC02513DSC02517

(Klobuk H&M;  suknjič in pepita hlačne nogavice iz druge roke; bluza in krilo vintage; šal neznano; pas zavezan v pentljo iz enega plašča; čevlji Ali Star)

Za tole črno bluzo nimam pojma kako je prišla v hišo, krilo je nekoč imela mama, suknjič sem dobila od Juretove sestre, pepitaste hlačne nogavice pa mi je podarila soseda. Kako je to fajn, kajne?

V petek sem bila na enem rojstnem dnevu in tam je bila tale punca po imenu Petra, ki mi je pokazala to stvar, ki jo je sama tudi odkrila, da jo lahko naredi:

DSC02358DSC02362

No, na kaj vas tole z ustnicami spominja? 😀

 

 

 

 

15 comments

  1. Vedno, ko gledam tvoje kombinacije oblačil si mislim, kako hudiča ti uspe (meni) tako čudne in raznolike kose sestaviti v kul celoto … Res ti uspe, čeprav sama nimam niti približno takega stila pa tudi ti kosi mi posamično niso tako všeč, na tebi pa delujejo super in povsem izražajo tebe kot osebo – se mi zdi. vse pohvale 🙂

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.