Vintage Vikend prihaja v Maribor!

Published Categorized as Uncategorized

vintagevikend In to tale vikend! Priložnost za vse vas, ki bi radi v Mariboru kupili kakšno vintage oblačilce pa preprosto ne veste kje!

“Po skoraj treh letih navduševanja ljubljanskih množic z izbrano modo in nakitom iz druge roke, bo Vintage Vikend premierno obiskal tudi štajersko prestolnico. Skupaj z absolutno fabulous butikom Ab Fab in neizpodbitnim kraljem vintage nakita, Jakom Neonom, bo okitil romantično dvorišče galerije Skrinja in vas popeljal desetletja v preteklost. Na zabavno nakupovalnem dogodku si boste lahko napasli oči na bleščavih, frfotavih in posebej za vas izbranih kosih, ki jih je dotik časa le še polepšal.
Ker bo Vintage Vikend karavana prvič obiskala Maribor, so za vas pripravili prav posebno poslastico! V četrtek, 28. junija, bo med 10. in 20. uro potekalo modno fotografiranje nove vintage kolekcije oblačil, modnih dodatkov in nakita. Vse radovedneže vabimo na živo dvorišče Skrinje, kjer boste lahko priča nastajanju modne zgodbe – od izbora najbolj fotogeničnih modnih kosov, umetnosti ličenja in oblikovanja pričesk, do poziranja pred fotografsko virtuozinjo Iris Anam Caro.
Pokukajte skozi kalejdoskop Vintage Vikenda in se pustiti zapeljati večni modi.”

Opis vzet s facebook strani dogodka, kjer lahko potrdite svojo udeležbo.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *