Vodena meditacija

Oh, kako krasno! Sedaj sem opazila! Če vodena meditacija malo drugače naglasiš, je vodena meditacija (voda -> vodena).

Kar krasno opisuje meditacijo, ki sem ti jo pripravila.

Na mehek način, kot voda, te bo vrnila v tvoje bistvo, ti pomagala, da se zliješ s tem, kar v resnici si, in da to zasiješ navzven, v ta naš svet svet.

Samo prepustiti se moraš, nežno, mehko, kot voda, ki mirno teče po strugi.

 

Kaj ti bo aktivno pasivno poslušanje te meditacije prineslo?

 

Glooooobooooko sprostitev.

Odpadla bodo bremena, ki niso tvoja.

Želje, ki niso tvoje. Pričakovanja drugih.

Za nekaj trenutkov, se boš poglobila v stanje brez želja, v stanje, kjer ti ni treba nič biti, kjer samo preprosto si. Mmm.

In nato bova pogledali, kaj si pa ti resnično želiš. V kakšnem stanju si želiš valovati. Kakšne občutke si želiš doživljati.

Kot si verjetno že ugotovila, si v bistvu želiš stvari, zaradi občutka, ki ti ga dajo. V bistvu si želiš doživetje, doživljanje občutka.

Kaj če lahko ta občutek doživiš že zdaj? Uživaš v njem, se zliješ z njim?

Če te ob tem zaskrbi, da bi to pomenilo, da se ne boš potrudila, za tisto, kar si želiš, lahko za trenutek odložiš te skrbi, hehe, prisluhneš meditaciji in če boš potem želela te skrbi nazaj, si jih lahko ponovno oprtaš 😀

 

Bistvo je v tem, da ko boš že doživela to zlitje, boš šla po sami poti že v zavedanju, da je pot sama cilj. Da lahko uživaš in počneš stvari v flowu že zdaj… ni ti več treba prelagati Življenja na prihodnost. Na takrat, ko boš popolna. V svojem bistvu si popolna že zdaj. In vredna, da živiš svoje življenje, svojo verzijo uspeha, sreče, radosti, izpolnjenosti. Zdaj. Vredna, da se Življenje izraža skozi tebe kot ti. In da uživaš v neskončni Lepoti svoje resnične narave. <3

 

Meditacijo dobiš v dveh verzijah in si jo lahko takoj preneseš na telefon ali računalnik.

Ena je daljša, z globokimi izdihi, ki ti bodo pomagali, da še sama bolj poglobiš svoje izdihe in odložiš napetosti v svojem telesu. (18:03 minute; mp3)

Druga je krajša, brez mojih globokih izdihov, če so ti slučajno moteči. (14:13 minute; mp3)

 

Da ne boš kupila mačka v žaklju, lahko prisluhneš prvi minutki meditacije tukaj, da vidiš, če ti moj glas ustreza. (:

 

Potek plačila:

Če čutiš, da je to to, izberi višino prispevka za meditacijo po svojih trenutnih zmožnostih in stisni na gumbek “Add to Cart”

Ko boš plačala, boš preusmerjena na dropbox mapo, kjer lahko poslušaš in downloadaš meditaciji.


Izberi višino prispevka po svojih trenutnih zmožnostih:Ozadje:

Meditacija je bila posneta v živo, preko facebook live-a v Čarovnici. Sama sem šla v globoko meditativno stanje, ko sem jo snemala, moje telo se je glooobookoo sproščalo zraven, moje črevesje je spuščalo kruleče zvoke, kot se mi dogaja, kadar so energije močne, se dogajajo premiki in moje telo tako jasno in glasno pokaže, da se odziva -> ne skrbi, te zvoke kruljenja sem pobrisala ven iz meditacije, haha, ker ti so pa res malce moteči 😀

 

Samo urejanje meditacije mi je bilo resnično zabavno, ko sem pri prvi rundi brisala zvoke kruljenja, haha. Na trenutke sem bila zraven tako ganjena, da bi se skoraj razjokala. Pri drugi rundi urejanja, ko sem ven brisala svoje izdihe, sem bila pa globoko sproščena in zadovoljna s seboj, ker popolnoma verjamem v to meditacijo, da ti bo izjemno koristila in srečna, da ti jo lahko ponudim.