“What we have once enjoyed we can never lose. All that we love deeply becomes a part of us.” -Helen Keller

Published Categorized as Uncategorized

Spet je ponedeljek, jaz pa še vedno nisem objavila fotk od prejšnjega vikenda. No, bolje pozno kot nikoli.
lifestylefun 1401
V petek sem se dobila z blogerjem Mavričnim škratom. Najino prvo srečanje v živo. No, morda sva se že kdaj prej videla, glede na to, da sva hodila na isto srednjo šolo, ampak nima tega noben v spominu. Fant je super družba in čeprav sem imela le kakšno urico časa, sva si uspela veliko povedati. Se že prav veselim naslednjega srečanja! + Škratek mi je podaril super luškane angelske kartice s pozitivnimi sporočilci, ki jih sedaj vsak dan vzamem v roke, da mi namignejo, na kaj je vredno osredotočit pozornost (:
lifestylefun 1399 Tole je Gregov prijatelj Lim. Verjeli ali ne, fant je star šele 13 let. Kar me je zelo presenetilo, saj bi mu sama pripisala vsaj 4 leta več. In nadvse zanimivo je to, da si že sam pere oblačila. Punce bojo čist nore na njega. No, verjetno so že. Samo da še se nauči kuhat pa sploh ne bo imel konkurence.
lifestylefun 1405
(3 Ptice torba; vintage srajca; H&M majica; New Yorker krilo in pajkice; Deichman alstarke) (3 Ptice tote bag; vintage shirt; H&M top; New Yorker skirt and leggings; Deichmann shoes)
lifestylefun 1406
Tole sem imela na sebi v soboto, ko sva šla s fantom na razstavo Marka Pogačnika v UGM. Dokaj zanimiva umetniško-ekološko-hipijevska zadeva. Za razstavo si je sicer treba kar vzet čas, ker je ogromno za brat. Jure si je že ogledal stvari v šesti sobi, ko sem jaz bila šele v tretji 😀
lifestylefun 1408lifestylefun 1411 lifestylefun 1412 lifestylefun 1424
Po razstavi sva šla v hribe do prijateljice Tine, pogledat male psičke, ki jih je rodila njena pasja prijateljica Čiči. Kot vidite so totalno srčkani. Malo težko jih je ujet v objektiv, ker se ves čas premikajo. Jure jih sicer dobil s telefonom, ko so vsi skupaj spali, ampak mi še ni uspelo objavit na instagramu. Bom pa (:
lifestylefun 1429 lifestylefun 1434lifestylefun 1440 lifestylefun 1441 lifestylefun 1447
Za popoln zaključek dneva smo še s prijatelji uživali v pogovorih in smehih okrog ognja.
lifestylefun 1451
V nedeljo me je po kosilu Jure peljal na sladoled. V bližini sva srečala Denisa (zgoraj) in Mišela (spodaj), ki sta imela natančno čistilno akcijo na košarkarskem igrišču in okrog njega. Pobrala sta vse cigaretne ogorke! Vso spoštovanje fantoma, dober zgled sta!
lifestylefun 1454 lifestylefun 1461
Ko sva se vrnila s Ptuja v Dornavo sva šla še na sprehod do ribnika, ki se je pred tedni zaradi dežja in narasle podtalnice spremenil v jezero. No, tukaj se moji vikend utrinki končajo, v naslednji objavi pa vam pokažem, v kakšnem raju sem bila za prvi maj.

Uživajte v tednu!

P.S.: Hvala za vse všečke pod prejšnjo objavo, sem bila zelo prijetno presenečena!
lifestylefun 1463 lifestylefun 1473 lifestylefun 1478 lifestylefun 1474
(3 Ptice torba; vintage srajca; fantova majica; New Yorker pajkice; Deichman alstarke) (3 Ptice tote bag; vintage shirt; boyfriend’s T-shirt; New Yorker leggings; Deichmann shoes)
lifestylefun 1479 lifestylefun 1481
Hello guys! These are highlights from my weekend. Not the last one, but one before it. I’ve met fellow bloger on Friday. On Saturday I and my boyfriend went to an art exhibition, we visited our friend Tina and her cute doggies and in the evening we had a good time with friends around fire. On Sunday we went for an ice cream and we saw those two fellas cleaning the basketball playground! Respect! And when we came back to boyfriends place we went for a nice walk. Okay, that’s all for now. In next post I’ll show you in what heaven’s place was I on the 1st of May. 

Have a nice week!

 

 

 

 

5 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *