Zbiranje zamaškov

Published Categorized as Uncategorized

LSFbyAnita1000 Uspelo mi je! Kaj? Pisane plastične zamaške presipati iz polne škatle v vrečko, le to dati v avto in jo v enem izmed nakupovalnih centrov sprazniti v veliki zbirni zabojnik. Zagotovo veste, da se ti zamaški redno zbirajo v dobrodelne namene in namen te objave je, da vas navdihnem, da jih začnete zbirati tudi vi, če še jih slučajno ne. Zbiranje je seveda čisto enostavno, namesto da pokrovček vržete v koš, ga vrzite v škatlo, ki ste si jo za to določili in ko je ta polna, jo odnesite do kakšnega vrtca, šole, trgovskega centra… Nič lažjega, kajne? Za nas odpadek, za nekoga pa košček vstopnice v lepše življenje. Tona zamaškov navrže 300€. In ja, to je kar zajeten kup pisane plastike, ampak menim, da vsi razumemo rek: "Zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača!" Pa veselo zbiranje! Ta objava je del natečaja na www.liveinspire.com in jaz vas lepo prosim, da kliknete na tole povezavo in srčkate objavo! Hvala!

 

 

 

 

Got an insight, sense of relief, the right information or something else from this post and you want to pay me for it? I love that! You can donate here:

Donate with Paypal or by credit card via Paypal

Donate by credit card via Stripe: Donate in USD $$$ | Donate in EUR €€€

Donate crypto: Coinbase Commerce

Things I love and I believe you will love them too:

I use affiliate links, which means I will earn a small commission when you sign up through my links, without any extra cost for you. Of course, I only recommend the products I am personally satisfied with. 

4 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.