Zlata prinašalka Ela v novem domu

Published Categorized as Uncategorized

LSFbyAnita 1289 Navdihujejo me ljudje, ki jim ni vseeno. Ena izmed teh čudovitih ljudi je tudi moja botrca, ki se je odločila posvojiti psičko, ki jo vidite na sliki. Čeprav ima doma že enega zlatega prinašalca, je v svojo hišo vzela še eno zlato prinašalko, za katero je na facebooku zvedela, da išče novega lastnika. Stari lastnik ni znan, psička verjetno, preden je prišla v nov dom, sploh ni bila pri veterinarju, saj ni bila čipirana. Bila je vsa shujšana, breja in polna parazitov. Fotografirala sem jo v petek, ko sem jo sama prvič videla, vso žalostno in plašno. Upam, da sedaj že kaj maha z repom.  Boter, ki je se je nove članice družine izjemno razveselil, jo je poimenoval Ela. To bo še sedaj zabavno, ob naših skupnih nedeljskih kosilih, ko nas bo 9 dvonožnih za mizo in 5 štirinožnih pod mizo! Za tole objavo, ki je del natečaja na www.liveinspire.com, lahko glasujete tukaj, s klikom na srčka. Hvala vam!

 

 

 

 

Got an insight, sense of relief, the right information or something else from this post and you want to pay me for it? I love that! You can donate here:

Donate with Paypal or by credit card via Paypal

Donate by credit card via Stripe: Donate in USD $$$ | Donate in EUR €€€

Donate crypto: Coinbase Commerce

Things I love and I believe you will love them too:

I use affiliate links, which means I will earn a small commission when you sign up through my links, without any extra cost for you. Of course, I only recommend the products I am personally satisfied with. 

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.